От х:

Днес в x:

Хасан Азис в Джебел: България има нужда от силно ДПС

Изображение 1 от 6

    „Избирателите на ДПС в Джебел винаги са показвали политическа мъдрост, водени от политическите реалности”. Това заяви на разширеното заседание на Общинския съвет на ДПС в Джебел зам.председателят на ДПС и кмет на община Кърджали инж. Хасан Азис. Той подчерта, че ДПС трябва да предизвика дебата за национално-отговорната си политика от създаването си досега. „Партията ни продължава да води национална-отговорната си мисия на фона на зараждащия се популизим в страната. Колкото сме по-силни като партия, толкова по-добре ще бъдем полезни за родината си. България има нужда от силно ДПС”, заяви инж. Хасан Азис.

    Днес в офиса на общинския щаб на ДПС в Джебел се проведе последното разширено заседание на общинските структури на Движението в областта. В него участваха  ръководствата на Младежкото ДПС, Женското дружество, председателите на местните съвети на ДПС, кметове на населени места и общински съветници, избрани от листата на ДПС.

    Гости на форума бяха още областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан, евродепутатът Неджми Али, областният председател на Младежкото ДПС Байрам Байрам. Тук бяха още депутатът в 43-то Народно събрание Мустафа Ахмед, общинският лидер на ДПС в Кърджали и зам.-кмет на общината Мюмюн Али, общинският лидер на Младежко ДПС в Кърджали Ахмед Моллахасан, организационният секретар на Областния съвет на ДПС Бирол Кьосеюмер.

    Общинският лидер на ДПС в Джебел Хюсеин Мустафа припомни правилата, процедурите и критериите за номиниране на кандидати за народни представители в Народното събрание на Република България от листата на ДПС. Той подчерта, че основният критерий, по който са подбрани те, са да бъдат избираема личност с обществен авторитет, която споделя идеите на ДПС и на либерализма.

    Присъстващите гласуваха листа от 10 кандидати за народни представители в 44-ото Народно събрание, подредени по азбучен ред. Сред тях са почетния лидер на Движението д-р Ахмед Доган, председателя Мустафа Карадайъ и зам.председателя и кмет на Кърджали инж. Хасан Азис, областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан,  председателя на Общинския съвет на Джебел и член на ЦОС на Младежко ДПС Сейфи Мехмедали. От досегашните народни представители бяха номинирани Ердинч Хайрула, Мустафа Ахмед и Айхан Етем.

    В своето приветствие Областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан отбеляза, че очаква максимална мобилизация на местните структури на предстоящите избори на 26-ти март.

    Утре (неделя) в областния център ще се проведе разширено заседание на Областния съвет  на ДПС.

    Гюнер ШЮКРИ

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Коментари в сайта

    Последни новини