От х:

Днес в x:

Герджиков: Борисов поиска ревизия, няма да му скърша хатъра

Служебният премиер Огнян Герджиков посочи, чу Бойко Борисов е поискал служебният кабинет да направи сериозна ревизия и той не смята да му "скърши хатъра".

Служебният премиер Огнян Герджиков обеща, че ще бъде направена цялостна ревизия на ведомствата. 

"Вие поискахте да се направи сериозна ревизия, не смятам да ви скършвам хатъра, ще го направим с надежда, че няма много лоши неща да излязат. Но ако някъде излязат, ние сме длъжни да направим така, както повеляват законите на страната", заяви Герджиков на официалната церемония по встъпване в длъжност на служебното правителство. 

Той даде висока оценка на направеното от кабинета "Борисов" и пое ангажимент за надграждането му.

Премиерът в оставка Бойко Борисов изрази надежда служебното правителство да направи ревизия на работата на всички министерства по време на официалната церемония по встъпване в длъжност на служебното правителство в Гранитна зала на Министерския съвет. 

Още в речта си, след като беше представен от президента Румен Радев по-рано днес, служебният премиер се обърна към правителството в оставка. 

Герджиков увери, че служебният кабинет няма да отрича или руши техните постижения и че добрите неща ще бъдат надграждани, но и допуснатите грешки ще бъдат поправени.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини