От х:

Днес в x:

Учители се събличат за гол календар в подкрепа на директора

Педагози от столичното 51-во училище готвят гол календар в подкрепа на директора Асен Александров след скандала с разпространените голи снимки.

Учителите вече са уредили фотограф и финансиране, имало и желаещи за всеки месец от годината. "Това е не само подкрепа за Асен Александров, а и за състоянието на българското образование", обяви в сутрешния блок на bTV учителят по математика и физика Калин Ангелов.

Той коментира, че личното пространство на професионалиста трябва да бъде неприкосновено. „Ако личните му действия не водят до престъпни нарушения и пречка на неговата работа, то трябва да бъде напълно неприкосновено”, смята Ангелов. Според него Асен Александров ще се справи с кризисната ситуация, защото е прекрасен специалист и достоен човек.

Директорът на 52-ро Данко Калапиш добави, че Александров е един от новаторите в българското образование и оттам произтича проблемът. Много хора му завидяха за идеите, каза Клапиш.

В разговора се включи и икономистът Владимир Каролев, който е и съветник на икономическия министър и качи свои голи снимки във „Фейсбук” в знак на подкрепа за Александров. Според Каролев проблемът е, че Александров е и съветник на министър. Политическият елемент беше раздухан извън всякакви пропорции, посочи той.

Източник: http://offnews.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини