От х:

Днес в x:

Новият албум на Napalm Death идва!

Само два дни преди концерта на Napalm Death в София, станаха известни и подробности за новия им албум - "Time Waits For No Slave". Дискът излиза на 26-ти януари. Napalm Death имат зад гърба си 27 години ултра брутален грайндкор, упорита работа и много турнета, но времето не е успяло да смекчи или промени техните убеждения, енегия и вяра в искрената и все така екстремна музика.

"Time Waits For No Slave" е 13-ят студиен албум на групата (ако не броим албумът с кавъри "Leaders Not Followers Pt.2") и няма да пощади никого. Докато светът продължава да бъде разкъсван от политически, религиозни или мотивирани от алчност фанатици, Napalm Death все така ще атакуват властта с артистичния си арсенал.

С "Time Waits For No Slave" бащите на грайндкора изследват основните аспекти на така наречения „модерен живот" и показват, че в по-скоро толерантното ни и либерално общество все още съществуват концепции като робство и дискриминация. Въпреки клишето че живеем в 21 век, в някои части на света все още се гледа на жените с презрение, третирани са като „втора ръка" хора и се използват като машини за бебета. Това е само една от темите, засегнати в албума, чиято основна идея е личната свобода, идеалите и мечтите.

Още веднъж, Napalm Death дават израз на идеите си чрез наситени, умопомрачително брутални песни, навлизащи понякога в по-бавни пасажи, позволяващи на фена глътка въздух, преди да бъде отново смазан от ударния саунд на групата. "Time Waits For No Slave" е записан и продуциран от Ръс Ръсел, работил с Napalm Death и върху предишните им албуми.
Източник: z-rock

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини