От х:

Днес в x:

Ливърпул връща Джо Харт на Острова

Вратарят на Манчестър Сити Джо Харт може сензационно да облече фланелката на конкурента във Висшата лига Ливърпул, пише вестник "Мирър".

В момента английският национал е под наем в Торино до края на сезона. Смята се, че италианският клуб има желание да го задържи за по-дълго, но самият футболист гледа към Висшата лига.

В материала се казва, че мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп следи внимателно ситуацията с 29-годишния Харт, който може да се озове на стадион "Анфийлд" през лятото.

Към момента германският специалист застава зад двамата си вратари Лорис Кариус и Симон Миньоле, но и двамата са неубедителни, допускайки доста фрапантни грешки. Именно това може да накара Клопо да излезе с оферта към Сити.

"Гражданите" са готови да седнат на масата за преговори, защото мениджърът им Пеп Гуардиола е твърде решен да залага на Клаудио Браво и Вили Кабайеро.

Ненужният на стадион "Етихад" Харт има договор до 2019 година, според който прибира по 120 000 паунда на седмица. Именно високата му заплата може да накара Сити да го пусне на "промоция" в Ливърпул.

Източник: http://www.dnes.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини