От х:

Днес в x:

Лечението на Ники продължава с лъчетерапия през януари

Лъчетерапия, която ще бъде извършена през януари, ще е последващото лечение на 17-годишната Ники от Хасково, на която беше направена преди седмица операция по спешност в клиника в Турция.

Там Николета Корондилева влезе заради усложнения, макар преди два месеца новините да бяха добри за справянето с тежката диагноза-рак на костите.

Днес майката на Ники Росица Ленкова, която е с нея в Турция, съобщи във Фейсбук, че ще бъде решена датата на завръщането на Ники в Хасково, след консултация с лекарите. Тя съобщи, че лъчетерапията е назначена от лекуващия лекар на Ники на базата на хистологията и изследванията, които са й направени през последните дни.

След като терапията приключи, ще бъдат направени отново контролни изследвания и ще се реши какво следва. “Ники в събота следобед бе преместена от интензивен сектор и прекара четири дни в неврохирургия. Вчера я изписаха, но е под наблюдение, заради болки.

Завръщането й в България за възстановяване ще се реши днес, след консултация с лекарите, които извършиха операцията. Продължаваме напред заедно с вас, за което много благодарим. Цялата любов и подкрепа, които получаваме е много ценна за нас. ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!”, пише майката на Ники към приятелите и съучениците й от Математическата гимназия и всички хора от Хасково и другите градове, които се включиха в първата, а сега и в настоящата кампания за набиране на средства за лечението на момичето.

Всички които имат желание могат да преведат средства и в банковата сметка на майката на детето - Росица Вълкова Ленкова:

Пощенска банка BG66BPBI 7926 106 4334 801
BIC: BPBIBGSF

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини