От х:

Днес в x:

Tesla стъпва здраво в Азия (видео)

Tesla подписа със Swire Properties наскоро и вече поставя  суперзарядни за техните електромобили в обектите на компанията в Азия. Можете да видите новото видео, което електромобилния производител пусна по този случай.

Swire Properties разработва и управлява търговски и жилищни имоти, с особен акцент върху развитието на сгради и комплекси със смесено предназначение в първокласни локации в големи и масови транспортни кръстовища.

Инвестиционният портфейл на Дружеството в Хонконг възлиза на приблизително 1,66 милиона квадратни метра брутна площ, с Pacific Place, Island East като основни активи.

Компанията има присъствие в континентален Китай, Съединените щати и Обединеното кралство.

В Китай Swire Properties има портфейл в размер на приблизително 1,20 милиона квадратни метра, по-голямата част от които - в процес на изграждане. Петте проекта са за сгради със смесено предназначение в Пекин, Шанхай, Гуанджоу и Ченду.

Разбира се, повече молове трябва да имат зарядни за Tesla, казва загрижена за замърсяването на въздуха млада майка. Няма съмнение, че това ще стане, имайки предвид азиатската предприемчивост и високата конкуренция между моловете.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини