От х:

Днес в x:

Първият сгъваем iPhone е ... китайски

Нищо от китайските ментета вече не е в състояние да ни изненада - броят имитации и ментета на популярни европейски и американски телефони е толкова голям, че можете да откриете почти всичко. На особена "любов" сред имитаторите се радва iPhone, чиито копия са се появявали в какъв ли не дизайн; и все пак iPhone имитация в форм-фактор флип е нещо, което трудно бихме могли да пропуснем (моделът носи името iPhone V126).



В крайна сметка от дизайнерските напъни на китайците се е получило устройство, по-близко по дизайн до MacBook, отколкото до iPhone, но заради алуминиевия корпус то изглежда достатъчно привлекателно в сравнение с повечето други флипове.

Техническите характеристики на iPhone V126 също са изненадващо добри за китайско менте: 3-мегапикселна камера и 2.6-инчов дисплей с резолюция 320 х 240 пиксела. Корпусът на телефона е с размери 105 x 53 x 17 мм, теглото е 110 грама.



Естествено, надали можем да се изненадаме, че дисплеят не е сензорен, както и че заради отсъствието на акселерометър няма начин да използвате телефона в пейзажна ориентация. Поради това едва ли ще успеете да впечатлите някого само с пулсиращото лого с нахапаната ябълка върху горния капак; към това е добавена и не по-малко безполезна външна VGA камера.
Източник: tehnozona.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини