От х:

Днес в x:

Кака Станка тръшна Азис

„Нямам време за личен живот", сподели трикратната световна и трикратна европейска шампионка по борба – Станка Златева и добави, че личните успехи не вървят ръка за ръка със спортните.

Тя бе специалния гост на „Вечерното шоу на Азис", което ще се излъчи на 20 ноември.

Станка ще признае пред водещите, че съвсем случайно се е ориентирала към борбата, след като в спортното училище тренирала модерен петобой. Родителите на златното момиче не били никак съгласни дъщеря им да се занимава с този по тяхно мнение мъжки спорт, затова тя първоначално криела истината от тях.

Любим човек до нея би означавал ангажимент и внимание, които тя не може да си позволи. „Няма кой да ме чака с тези лагери. Не е вярно, че треньорът ми забранява да имам връзка!", категорично заяви Станка Златева.

Станка определи личния си треньор като едновременно приятел, който се грижи за нея, и баща.

По нейно мнение, ако не е той, то тя няма да успява да печели медали.

Златната ни боркиня довери, че заедно с наставника си ходят по дискотеки и се забавляват.

„Пресилиха го, изкараха нещата, че едва ли не треньорът ми ме пребива, а не е така!", коментира деликатната случка от Олимпиадата в Пекин Златка.

„Просто той като треньор трябваше да ме изкара от ситуацията на притеснение по някакъв начин", допълни тя. Най-добрата жена по борба на планетата сподели още, че е решила с парите от последната титла да си купи апартамент.

За финал Станка Златева не пропусна да покаже на Василка любимата си поза в борбата. Видимо разположена и с шеговит тон, тя подробно й обясни как точно се застава при партер.

„Ако реша да пробия във фолка, бих инвестирала в себе си, като си сложа силикон", отговори Станка на един от въпросите в рубриката „20 лева за 20 секунди".

„Искам да продължа и на следващата олимпиада и да си свърша работата! Надявам се на още злато!", заяви уверено световната ни шампионка в студиото на Азис.

Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини