От х:

Днес в x:

Петко на Преслава се залюби с Ели Гигова

Преди няколко дни се появи нова светска двойка, която със сигурност бързо ще привлече общественото внимание. Един от най-големите плейбои у нас - бизнесменът Петко Димитров, шеф на нощния клуб "Син сити" в Сандански, е гадже с красивата дъщеря на оръжейния бос Николай Гигов - Ели. За Петко усилено се заговори в светските среди през зимата, когато се разбра, че върти любов с фолк гърлата Преслава. Двамата обаче се разделиха доста бързо, като и до днес само те си знаят причините. През това време Петко и съдружникът му Константин Александров се отделиха от софийския "Син сити" и менажират заведението в Сандански.


После за 35-годишния красавец се изписаха какви ли не неща и го свързваха с коя ли не певица. Оказа се обаче, че през това време Петко и Ели са пазили доста добре тайната си, че са гаджета. Но конспирацията бе разкрита от "Стандарт" и веднага се пренесе в интернет и останалата преса.

Петко казва: "Заедно сме с Ели от лятото и се чувстваме много добре. Познавам я отдавна и не съм изненадан от поведението й. Харесва ми." В началото Гигов малко се мръщел на връзката им, но накрая дал съгласието си. Влюбените твърдят, че засега не мислят за сватба. Петко е в управителния съвет на футболния тим Локо София, чийто президент е оръжейният бос. Димитров си дава сметка, че колебанията за него от страна на Гигов са най-вече заради славата му на женкар, която му се носи покрай работата. Той обаче не смята да се оправдава, защото близките му хора знаят, че повечето клюки са си само клюки и неверни. "Не съм бройкаджия и който трябва, знае какъв съм, но като ти е излязло име, иди доказвай, че нямаш сестра", философски заключава той.
Петко предпочита да говори повече за бизнеса си, вместо за личния живот, макар да се отнася с чувство за хумор към мълвата.

"С колегите в София се разделихме цивилизовано, без скандали - продължава Димитров. - Част от нас смятаха, че "Син сити" трябва да се разширява извън София и дори в Европа. Другите бяха доволни само от столичния клуб. Събрахме се и тези, които искахме да има още нощни клубове с тази марка, отидохме в Сандански. Под една шапка сме, но работим отделно. Следващата ни цел е да отворим такова заведение в Пловдив и във Варна. Не мога да кажа още сега къде в чужбина ще има наши заведения, но със сигурност няма да е в бившите съветски републики или на Балканите."

Петко смята, че "Син сити" няма конкуренция в България, макар че напоследък се появиха много клубове с подобна архитектура и обзавеждане. Той много се пали, когато става дума за архитекта Юлиян Тахов, защото идеите са били общи при строителството на софийския клуб, а после той ги продал на много други заведения. Димитров е убеден, че с това копиране Тахов не прави добра услуга на конкуренцията. "Отидете в Пловдив и вижте колко заведения има там, които си приличат като две капки вода. На сутринта едва ли помните в кое точно сте били, дори сте минали през всичките."

В Сандански скоро ще има и нови изненади за гостите като ресторант и детски кът. Според него заведението е променило живота в града: "Син сити" наложи нов стил в този район. В Сандански има хубава база и хотели, но е скучно да се прибереш вечер в стаята, защото няма къде да отидеш да се веселиш. Тук идват много туристи от съседните държави и са доволни. Мога да се похваля, че досега няма инциденти и сбивания."
Той добавя, че почти всички известни наши изпълнители са гостували там, а върхът е участието на Слави Трифонов с "Ку-ку бенд", който отдавна не е правил шоу по заведения. Отскоро нощният клуб в южния град работи по "гръцки", защото специалната програма с гостуващи певци започва от четвъртък вместо в петък.

Петко разказва и за другите новости в неговия живот. Новата му страст е конната езда и почти всеки ден е на базата до стадион "Славия". Макар и бивш хокеист, признава, че не му е лесно с конете и вече има записани доста падания. Последното било, когато се опитал да вдигне животното на "задни гуми", но не се получило и паднали двамата, но за късмет конят не го захлупил. Освен това се хвали, че е свалил близо 10 кг от това, че не пие алкохол, не яде сладко и тлъсти меса.

Накрая Петко признава, че с Преслава продължават да се чуват и си помагат когато имат нужда. Останали са добри приятели, но само толкова.

Източник: hotnews

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини