От х:

Днес в x:

Червени шампиони - новият луксозен автобус на ЦСКА

Ръководството на ЦСКА представи своя нов луксозен автобус. На стадион "Българска армия" журналисти и фенове видяха за първи път возилото "Червени шампиони", което е марка "Mercedes-Benz".

Автобусът е единствен по рода си в България, като освен отличните си показатели, разполага и с екстри, които ще са в удобство на футболистите. В салона може да се монтира и маса за масаж, но на този етап футболистите на армейците са се отказали от тази екстра.

Легендата на ЦСКА Петър Жеков бе обявен за кръстник на супермодерния автобус. Той връчи ключовете от него на капитана на шампионите Тодор Янчев. Жеков пожела на своя приемник още редица шампионски титли и успехи. Цветът на возилото е златист, като според голмайстора символизира редицата първи места на най-успелия български клуб. Жеков и Янчев лиснаха вода за късмет пред автобуса от последната шампионска купа на ЦСКА.

На събитието присъстваха президентът на армейците Александър Томов, изпълнителният директор Александър Тодоров, Димитър Якимов - координатор на Селекционния съвет и член на УС, старши треньорът Димитър Пенев, неговите помощници Радослав Здравков и Сашо Борисов, както и футболистите Венцислав Велинов и Владислав Златинов и други.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини