От х:

Днес в x:

Любовен триъгълник в Биг Брадър 4

Освен агресия, между съквартирантите започват да прехвърчат и други искри – любовни. Флирта между Георги и Таня все повече привлича погледите на другите участници. Плейбоят от София прекарва всеки удобен момент с красивата ромка. Двамата си говорят с часове за живота и любовта, хванали се за ръце. Жоро дори призна на теоложката от Алтимир, че е най-хубавата жена вътре, тъй като освен красива е и много естествена. От своя страна младото мургаво момиче, усеща спокойствие и сигурност и се отдава изцяло на флирта.

Снощи по-време на рождения ден на Жени, Георги, демонстрира близост с още една от съквартирантите. Явно под въздействието на алкохола, софиянеца на няколко пъти се целуваше с Емилия, пред погледите на всички. Това очевидно се хареса на русенката, която получаваше целувки от Жоро, а и не остана незабелязано от Таня, която си замълча, но видимо и стана неприятно. По-късно, според правилата на седмичната мисия някой трябваше да занесе до джакузито на двора, първо Таня, а после Емилия. Тове бе Георги, така той успя да прекара време и с двете в горещата вана, но до любовни разговори не се стигна. Може би причината са силните му чувства, които той сподели, че изпитва към Таня или просто младият мъж не може да си избере все още коя от двете да ухажва по-напористо.

Как ще реагира Емилия, която определено не е безразлична към Георги. В каква посока ще продължи флирта между него и Таня. Коя от двете съквартирантки ще избере плейбоят от София, най-вероятно ще стане ясно настоящата седмица.
Кой ще бъде първият изгонен от зрителите съквартирант. Каква ще бъде съдбата на побойника Петър. Справиха ли се съквартирантите със седмичната си мисия или ще бъдат обречени на глад следващата седмица, ще разберем в живото предаване понеделник вечер от 20:30ч. по Нова Телевизия.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини