От х:

Днес в x:

Никол Кидман забременя след като се къпа във водопад

Носителката на Оскар Никол Кидман каза наскоро пред журналисти, че плуването във водопадите край малкия австралийски град Аутбек, може да е засилило фертилността й и да е допринесло за неочакваната й бременност през миналата година.

41-годишната актриса, която роди момиченце през юли, казва, че не само тя е забременяла, но и още шест други жени, които плували във водите на водопадите край Аутбек, по време на снимките на епичния романс "Австралия".

"Никога не съм мислила, че ще забременея и ще родя, но това се случи при снимките на този филм", казва Кидман в ексклузивно интервю за 75-та годишнина на местното издание "Седмичник на австралийската жена", което излиза днес.

"Седем бебета бяха заченати от този филм и само едно беше момче. Има нещо във водите на Кунунура, защото всички ние ходихме да плуваме във водопадите, така че можем да ги наречем водите на плодовитостта", казва Никол.

Филмът "Австралия" на режисьора Баз Лухърман беше заснет в Кунунура, малко градче в далечната северна част на Западна Австралия. Филмът, който разказва историята на една благородничка, попаднала в Австралия през Втората световна война, ще бъде пуснат в прожекция през ноември.
Източник: club.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини