От х:

Днес в x:

Крадат колата на Йорданка Христова на морето

Йорданка Христова остана без колата си. Апаши задигнаха возилото на певицата в събота срещу неделя, по лунното затъмнение, от двора на вилата й в Царево.

Сутринта звездата видяла, че колата й - "Алфа Ромео" 156 го няма. Първо помислила, че някое от децата го е взело, без да я информира. После обаче фактите се оказали доста по-различни, съобщава "Стандарт", цитиран от БГНЕС.

"Не мога да гадая дали крадците са знаели, че това е моят автомобил, или не. Всъщност няма значение. Имам и застраховка, но по-важното е, че ритъмът ми на живот е нарушен. Аз съм постоянно на път и колата ми беше като втора къща. В нея имам всичко - от дисковете до обувките за сцената. Тепърва ще установявам какво ми е изчезнало. Чудя се какво толкова са й харесали - през последните две години и половина съм навъртяла с нея 80 000 километра. Може би пък някой си е търсил превозно средство, за да се прибере у дома", добронамерено коментира знаменитата дама, която като поклонник на източните философии никога не задържа негативни помисли.
Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини