От х:

Днес в x:

„Валкирия” излиза през декември

Киностудиото MGM отново премести датата на премиерата на военната драма „Валкирия". Режисьор на филма е Брайън Сингър, а Том Круз е в главната роля. Първоначално филмът трябваше да бъде представен на 4 юли тази година, след това отложиха премиерата за август, после за октомври, най-накрая за 13 февруари 2009 година. Надяваме се вече за последно – премиерата е обявена за 26 декември 2008 година.

Източници, близки до кинокомпанията твърдят, че причините за тези промени са чисто комерсиални : филмът ще излезе точно по коледните празници.
В същият ден, в който MGM обяви новата дата, Пол Уагнер – партньор на Том Круз в продуцентската къща Cruise/Wagner Productions, съобщи че напуска поста директор на компанията United Artisits. Оставката на Уагнер означава край на съществуването на продуцентската къща. За 15 години съвместна дейност Том Круз и Пол Уагнер продуцираха около 20 филма донесли им печалба от 3 милиарда долара. В това число и „Мисията невъзможна", „Последният самурай", „Война на световете" и др.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини