От х:

Днес в x:

Холивудските безвкусици

Най-лошото нещо за Бритни Спиърс е да изостане от холивудските моди и приумици.

Бременните вече родиха и решиха да разнообразяват "отпуската си по майчинство" като кроят дрешки.

Несполучливи опити в тази насока вече направиха: Джей Ло, чиито кичозни творения, изобилстващи от кожи, синджири и злато надхвърлят и най-смелите очаквания на някой рапър-гагнстер със златни зъби;

Бийонсе - клошарският и безвкусен стил, който поддържаше години наред и от който, за радост на всички фенове се отърва, се преражда с пълна сила в модните й парцалки;

Кейт Мос - линията й "Top Shop" спокойно може да се нарече най-голямата модна издънка EVER! Дрехите са адски грозни и некачествени, на които им особености отговаря и ниската им цена.

По време на сезонните разпродажби в Англия, надрусани (като нея) тинейджърки тъпчат лъщящите творения по пода и се избиват да ги купуват за по 2-3 паунда.

И разбира се, "известната, защото е известна" Парис Хилтън- отвратително отблъскващите й инфантилни, като самата нея, аксесоари просто не заслужават коментар.

Изложиха се още: Сара Джесика Паркър, Мадона, Пенелопе Крус и много други.

Сега е ред и на Бритни, която подготвя завръщането си на сцената и води преговори за създаване на своя линия дрехи.

"В момента проучваме въпроса. Това може да стане много скоро. Вероятно първо ще създадем женски дрехи, а след това може да направим и дрехи за деца", споделя Бритни пред сп. "OK".

"Вероятно ще има някаква тема, например "80-те години", допълва певицата.

Моля ви, оставете модата на дизайнерите!
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини