От х:

Днес в x:

Денислав от Мюзик Айдъл: Трябваше още да бия тази от Сигнално жълто

Той е само на 17, но вече е идол за тийнейджърките. Стана един от най-обсъжданите участници в Мюзик Айдъл 2, след като се забърка в една любов и няколко скандала. Иначе пее страхотно и даже танцува, представете си.

Ясно ви е, че става дума за Денислав. Той е от Перник и е още ученик, но пя в дует с Галя от Каризма. Когато се срещнахме, очаквах да разговарям с едно усмихнато и енергично момче.

Денислав обаче се появи доста изнервен и се оказа, че изобщо не е онази слънчева представа, която имах за него. Говорихме си колко е разочарован и какви са причините за това, за Пламена и Мюзик Айдъл. А и какво ще прави оттук нататък.

Доволен ли си от представянето си на концерта, който върна Пламена в шоуто?

Да, беше яко. Най-накрая сбъднах една моя мечта – успях да изпея една от най-смислените песни, правени напоследък. (Angels на румънците Моранди, бел. авт.). Смятам, че се получи много добре.

Защо изпълненията ти на последните два концерта не бяха особено добри и убедителни?

Ами, стила на песните ми беше малко чужд. Латиното беше ок горе-долу, оценявам се на 3.50-4, но рокът беше 2. Аз наистина не пях блестящо въпреки, че се постарах да представя парчетата по мой начин. А и пеенето с балета се оказа доста трудно, особено ако нямаш време да се подготвиш достатъчно добре.

Скандалите около теб повлияха ли върху изпълненията ти?

Не, не бих казал. Просто нямах достатъчно време за подготовка и репетиции. А и не смятам, че може да се работи така, както тук в момента.

Какво пречи на работата ти?

Не мисля, че това трябва да го коментирам, а и не е необходимо. За съжаление няма да се променят нещата в нашата тъпа България.

Радваш ли се, че Пламена получи втори шанс?

Да, разбира се, няма по-щастлив човек от мен. Аз дори призовах всички да гласуват за нея, защото тя отпадна по много нелеп начин и заслужаваше да се върне. Ще се възстанови и здравословно и съм сигурен, че ще покаже максимума от себе си. Тя заслужава да спечели Мюзик Айдъл тази година.

Отношенията ти с нея станаха ли по-сериозни или тя е само увлечение?

Отношенията ни винаги са били сериозни и тя не е някакво временно увлечение за мен. Дори и след края на шоуто ще останем заедно, времето ще покаже как ще го направим.

Смяташ ли, че скандалът със Сигнално жълто (Денислав се нахвърли върху репортерка на предаването след провокация от нейна страна, бел. ред.) повлия върху негативния зрителски вот спрямо теб?

Може би малко, но не искам да го коментирам това. Нищо не е станало, просто хората го превърнаха в нещо голямо. Но това е съвсем нормална човешка реакция. И й беше малко на женицата, защото клевети.

Кое е най-лошото, което си чел или чувал за себе си?

Ти виждала ли си нещо добро за мен? В някои списания може би, иначе всичко е търсене на скандали, интриги.

Приятели ли сте с Евгени Минчев?

Не (Смее се).

Защо някаква част от публиката те смята за гей въпреки връзката ти с Пламена?

На първо място много хора завиждат и злобеят, че от няколко хиляди човека мен ме избраха в Мюзик Айдъл. На 17 години при това. Пък и станах популярен чрез шоуто, снимаха ме за 2 корици, а това според някои е за завиждане. И така се стига до подобни слухове.

Освен това танцувам за разлика от повечето участници, опитвам се да бъда артистичен, а това също е причина да ме смятат за гей.

Кога в България си струва една звезда да признае хомосексуалната си ориентация?

Хаха, какви въпроси ми задаваш. Първо, тук трудно можем да говорим за звезди. Аз честно да ти кажа бих си признал, ако бях гей. Не знам какво значи да си струва или не, но нямаше да се срамувам, че съм гей.

Всеки е нещо и може да постигне повече, ако е ок със себе си. Но това е много деликатен въпрос, такова е моето мнение. Ако питаш някой друг ще чуеш съвсем различен отговор.

А приятелите ти извън шоуто кои са?

Ами, те са обикновени момичета и момчета на моята възраст, нищо особено.

Да се върнем отново към Мюзик Айдъл. Имаш ли приятели сред финалистите?

Не, абсолютно не. Само Пламена. Имам в екипа, но не и сред изпълнителите. Не ми допадат хората. Не мога да свикна с толкова злоба, двуличност и лицемерие. И няма да свикна и се радвам, че напуснах шоуто.

Стигнах доста напред, доволен съм от това, но стига толкова. Отпаднах точно, когато едва издържах вече.

Люси каза, че си сладък, а Есил се почувства на детско празненство след последния ти концерт. Ти самият пееш леко лигаво, как смяташ да докажеш на публиката, че можеш да пееш и по друг начин?

Да, но не искам да се доказвам и да карам някой да ме харесва. Не знам как да се изразя... Смятам, че мога повече от това, което се видя по телевизията. Но няма да дам 100% от себе си, не смятам, че има нужда да го правя тук.

С кой ментор се работеше най-добре?

Менторите нищо не правеха за нас, те се появяваха само, за да пълнят минутите на предаването и заради рекламата. Почти не ни обръщаха внимание. Единствено Васил Найденов каза по-съществени неща, които биха ни били от полза.

Научи ли нещо след участието си в шоуто?

О, да, много неща, най-вече за себе си. Например, че съм алергичен към лицемерието и завистта.

В началото на шоуто беше с невъобразима прическа. Кой те накара да я смениш?

Аз самичък реших да я сменя. Когато ме подготвяха в началото, наистина не се харесвах. А не ме оставяха да си правя прическата сам и реших да я сменя, за да не изглеждам смешно.

Има ли звезда на световната сцена, която наистина харесваш?

Има една жена, на която наистина много се възхищавам – Дарлин Чек. Тя пее песента, която изпях, когато си тръгвах от Мюзик Айдъл. Много ми се иска да съм тя в мъжки род. Не е съвсем звезда от мащабите на Джъстин Тимбърлейк например, но е доста популярна.

Как виждаш бъдещето си оттук нататък?

Ами, не знам, но със сигурност не искам да се изявявам публично никога повече. Сега трябва да завърша училище първо, но не знам как ще стане. Ще е супер трудно.

А после ще продължа образованието си, но едва ли в България. Мисля си за Австралия или за някое особено далечно място.

Това значи ли, че ще приключиш с пеенето?

Може би да. Не знам с какво ще се занимавам все още уча, засега. Не ми се мисли какво ме чака като се върна в езиковата гимназия.

А ако ти направят много добро предложение, например дует с Галя, ще продължиш ли да пееш?

Едва ли. Не бих се занимавал с пеене тук. България не ме заслужава. Много съм разочарован и безкрайно обиден.

Смяташ ли, че като се скриеш и изолираш, всичко ще отшуми?

Няма да се крия. Но не искам повече някакви хора, които не ме познават, да ме определят като еди-какъв си, да ме оценяват. Това, което се дава по телевизията, няма нищо общо с онова, което съм аз в действителност. Нищо общо.

Казват, че съм бил лигав, че съм с огромно самочувствие и съм си повярвал твърде много, но знаеш ли какво? Това са абсолютни глупости. Най-ужасното е, че не мога да свикна с това отношение, не знам как ще се справя оттук нататък, не го приемам просто.

Всички очакват да съм забавен и усмихнат, но това никак не е лесно. Просто нещата са по-различни в реалния живот.
Източник: tialoto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини