От х:

Днес в x:

Ретро легендите Snap! идват в България

В три поредни дни - 15, 16 и 17 април, ретро клуб "Ликьор" ще отпразнува своя втори рожден ден. Специално за повода в България пристигат музикантите от легендарната денс група Snap!, които ще направят три уникални партита. Концертите ще се състоят в Пловдив, София и Варна, съобщиха организаторите от София Мюзик Ентерпрайсис.
Snap! е немски музикален проект, продуциран от Майкъл Мюнзинг и Лука Анзилоти. Звездният им старт е поставен в началото на 90-те години, когато супер хитът "The Power" от дебютния им албум "World Power" буквално взривява всички световни чартове и дискотеки.

Следва издаването на албума "The Madmans Return", включващ не по-малко известните хитове "Rhythm is a Dancer" и "Exterminate". Snap! имат девет сингъла, които влизат в световния топ 10.

Днес, след повече от 15 години, хитовите парчета на групата продължават да взривяват европейските и световни денс клубове.

Snap! пристигат в България с оригиналния си вокал Турбо Би, с когото записват първия си албум "World Power". Шоуто в Пловдив ще бъде на 15 април в палата 3 на Пловдивския панаир, а в София и Варна - съответно на 16 и 17 април в ретро клуб "Ликьор".

За концертите в Пловдив и Варна освен хедлайнерите от Snap! ще вземат участие и гостите от "Ъпсурт", "032" и балет "Магика".

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини