От х:

Днес в x:

16 °C

Преглед на печата - 20 март


"Закриват Средното в Баните", това заглавие е водещо в днешния брой на "Новинар Юг". С тайно писмо от министерството до образователния инспекторат е спуснато нареждането за затварянето на оздравителния техникум.

"Три трупа до Харманли", е стряскащото чело също от първа страница. Трима земеделски производители от града загинаха, след като вчера мерцедесът им се заби челно в турски ТИР на пътя между Харманли и Симеоновград.

"Дядо пали нива, гори с 500 лв.", това заглавие, придружено със снимка, е също от публикуваните на челната страница. 82-годишният Апостол Ангелов Иванов от село Крепост вчера драсна клечката на сухите треви на нивата си.

Продължаваме с негативните дописки в днешния новинарски брой: "Блок 42 в квартал "Орфей" от 20 години точи държавата". От 2005 година инкасаторите на "В и К" са лишени от достъп до жилищната сграда и не засичат водомерите.

"КНСБ иска закон за стачките", пише още "Новинар". Организацията работи по проект с испанската конфедерация на труда за трудовоправна помощ за нашите емигранти там, цитира вестникът експерта на синдиката Чавдар Христов.

"Свиленград с бюджет от 13,3 милиона лева", четем още в новия брой. С 12 гласа "за" и 3 "против" тамошният Общински съвет прие вчера бюджета за 2008 година. Против бяха само представителите на СДС и Атака.

"Слабият долар свали плазмите", съобщава от първата си страница "Хасковска Марица". С 10-12 на сто са паднали цените на черната техника, произведена в Китай.

Заглавията в "Марица" също не розови днес: "Роми насилват момиче от дом", е челото на втора страница. Гаврата станала под мост на Марица край Симеоновград.

"Масова сеч в центъра на Харманли", пише още "Марица". Над 50 големи дървета отрязаха в центъра на града вчера, по време на акцията е имало усилено полицейско присъствие.

"Проект бори отпадането от училище", е друго от заглавията с адрес Димитровград. Проектът "Пилотен модел за превенция и намаляване на отпадането от училище на общинско ниво" стартира вчера и ще продължи общо 22 месеца.

"Бутнаха бензиностанция в центъра на Свиленград", четем още в днешния брой. Разрушаването й се налага заради предстояща реконструкция на търговския обект.

"Ловът тази година по-добър", "Каруци препускат до детска градина", "Дискутират делегираните бюджети" – всичко това - в новия брой на Хасковска Марица".

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 11.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Пестете енергията си и не се захващайте с нови дела. Ще овладеете конфликт на работното място, породен от недоразумение или нечие желание за показност. Пазете силите си за моментите, в които е нужно да сте борбени и самокритични едновременно. Предстоят ви важни срещи, от представянето ви ще зависят следващите ви проекти.
11 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Професионалните ви позициите позволяват да наложите вижданията си по определени въпроси, различни от общоприетите. Нечие не възприемчиво отношение няма да ви смути, защото сте убедени в правотата си. Можете да сдържате емоциите си и да бъдете последователни в действията си.
11 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще се вълнувате повече от присъствието на човек, който не крие чувствата си към вас. Може би това означава нова любов или дълготрайно приятелство. Във всички случаи ще се насладите на близостта си. Доволство от постигнатото ще споходи и деловите представители на знака, предстоят им бързи реализации.
11 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Жаждата ви за пътешествия ще ви постави в условия да избирате между две възможности. Затрудненията ви ще се от любознателен характер, по отношение на финансите си не се притеснявайте. Професионалните ви проекти и намерения ще ви срещнат с подходящите хора, с които да ги осъществите.
11 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Предстоят ви задължения, които едва ли ще са ви по сърце. Приемете го като предизвикателство и мислете за това какво бихте правили в свободното си време. Среща със стар, но добър приятел ще разнообрази деня ви и ще ви накара да се почувствате много по-добре. Не бъдете прекалено мнителни към близките си.
11 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Дори да са възможни несполучливи професионални контакти днес, не се отказвайте. Това само ще ви покаже, силата ви е в самостоятелните изяви. В интимните си отношения с партньора се доверете на взаимността и зачитане на другия. Днес това ще е особено наложително. Здравето ви изисква повече внимание, като не пренебрегвате съветите на специалистите.
11 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Гъвкавия ви подход ви дава сериозно предимство. Ще се чувствате тонизирани и весели и с доброто си настроение ще радвате околните. Много вероятно е да се натъкнете и на недоброжелатели, но негативното им влияние може да бъде неутрализирано от увереността ви. Здравословни проблеми отшумяват.
11 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Изяснете си деловите или технологични детайли, които могат да ви противопоставят на някого, за да си спестите излишни главоболия. Заложете на открития диалог и се вслушайте в мнението на опонентите си. Това е във възможностите ви, както и други полезни неща, които очакват вниманието ви днес.
11 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
За да се избавите от неудовлетворението, което изпитвате напоследък, се захванете сериозно с работата си. Периодът е подходящ за сключване на сделки със значителни материални придобивки за вас. Бъдете по-смели, отстоявайте интересите си и ще се справите. Ставащото е знак за идващи успехи и завоевания на нови позиции.
11 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Израстването в кариерата и бизнеса изискват да сте поне на нивото на конкуренцията. В тази връзка днес ще заложите на обучението и повишаване на квалификацията си, и бъдете сигурни, че времето ви няма да е загубено. Предпазвайки се от изкушения, ще вървите напред. Приятелска среща.
11 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Променете отношението си към случващото се и живейте с положителна нагласа, за да получите удовлетворение от работата си. Поставяйте си непосредствени задачи и проявете постоянство в преследването на дългосрочните си планове. Резултати от интервю за работа ще ви направят фаворити, бъдете готови.
11 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Днес много зависи от способността ви да се приспособявате. Не прекалявайте с ласкателствата и бъдете по-сдържани в отношенията си с непознати. Прекомерната ви чувствителност може да ви изиграе лоша шега. Не взимайте на сериозно всяка хрумнала ви мрачна мисъл.
11 юли 2020
Последни новини