От х:

Днес в x:

8 °C

Преглед на печата - 20 март


"Закриват Средното в Баните", това заглавие е водещо в днешния брой на "Новинар Юг". С тайно писмо от министерството до образователния инспекторат е спуснато нареждането за затварянето на оздравителния техникум.

"Три трупа до Харманли", е стряскащото чело също от първа страница. Трима земеделски производители от града загинаха, след като вчера мерцедесът им се заби челно в турски ТИР на пътя между Харманли и Симеоновград.

"Дядо пали нива, гори с 500 лв.", това заглавие, придружено със снимка, е също от публикуваните на челната страница. 82-годишният Апостол Ангелов Иванов от село Крепост вчера драсна клечката на сухите треви на нивата си.

Продължаваме с негативните дописки в днешния новинарски брой: "Блок 42 в квартал "Орфей" от 20 години точи държавата". От 2005 година инкасаторите на "В и К" са лишени от достъп до жилищната сграда и не засичат водомерите.

"КНСБ иска закон за стачките", пише още "Новинар". Организацията работи по проект с испанската конфедерация на труда за трудовоправна помощ за нашите емигранти там, цитира вестникът експерта на синдиката Чавдар Христов.

"Свиленград с бюджет от 13,3 милиона лева", четем още в новия брой. С 12 гласа "за" и 3 "против" тамошният Общински съвет прие вчера бюджета за 2008 година. Против бяха само представителите на СДС и Атака.

"Слабият долар свали плазмите", съобщава от първата си страница "Хасковска Марица". С 10-12 на сто са паднали цените на черната техника, произведена в Китай.

Заглавията в "Марица" също не розови днес: "Роми насилват момиче от дом", е челото на втора страница. Гаврата станала под мост на Марица край Симеоновград.

"Масова сеч в центъра на Харманли", пише още "Марица". Над 50 големи дървета отрязаха в центъра на града вчера, по време на акцията е имало усилено полицейско присъствие.

"Проект бори отпадането от училище", е друго от заглавията с адрес Димитровград. Проектът "Пилотен модел за превенция и намаляване на отпадането от училище на общинско ниво" стартира вчера и ще продължи общо 22 месеца.

"Бутнаха бензиностанция в центъра на Свиленград", четем още в днешния брой. Разрушаването й се налага заради предстояща реконструкция на търговския обект.

"Ловът тази година по-добър", "Каруци препускат до детска градина", "Дискутират делегираните бюджети" – всичко това - в новия брой на Хасковска Марица".

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 04.04.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Временните финансови затруднения могат да се отразят понижаващо на настроението и самочувствието ви, но не губете кураж. Имате потенциал да се справите с предизвикателствата и да излезете по-силни, можещи и побеждаващи. В откровен разговор с близките си ще решавате семейни проблеми и ще планирате заедно бъдещето си.
04 апр 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Изгледите ви за успех са много добри. Продължавайте в същия дух. Не изневерявайте на принципите си и непременно ще успеете. Възможно е днес недоброжелатели да ви създават дребни пречки, но това едва ли ще ви представлява сериозно затруднение. Просто не ги взимайте присърце. Напълно осъзнавате с какво сте се заели.
04 апр 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Късметът ви днес е много добър и шансовете ви за успех в професионалните ви начинания са значителни. Предизвикателствата в бизнеса няма да изискват от вас големи усилия и ще се справите с лекота. Пренебрегвате критиките на близките си.
04 апр 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес успявате да направите така, че нещо, което отдавна ви принадлежи да попадне отново у вас. Трудно се отклонявате от веднъж избрания път и правите всичко възможно да постигнете намеренията си. Следвате твърдо избрания курс и не си позволявате да се отклонявате заради факти, споменати ви от околните. Ще се чувствате най-добре сред семейството си вечерта.
04 апр 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Добрите ви постижения ви задължават да продължите отговорно и качествено работата си. Започващият силен период за вас налага да подобрите (дори и да считате това за излишно) уменията си. Някои от вас ще получат възможност за квалификация на достатъчно престижно място, възползвайте се.
04 апр 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Развитията в последно време ще ви подтикнат да направите промени в живота си, за да стане той по-привлекателен и спокоен. Не е нужно да поемате и още отговорности, прагматично ги разпределете с околните. Приемете готовността им да ви помогнат. Това ще ви облекчи и освободи време за развлечения.
04 апр 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Приятели ще ви помогнат да стигнете по-бързо до решаването на проблем, който ви притеснява. Бъдете по-доверчиви към онези, които безкористно ви обичат и помагат, и не ги винете за неудачите си. Мислите ще ви отвеждат и при някого, с когото ви свързват нежни чувства, но поради обстоятелствата сте разделени.
04 апр 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Всичко се нарежда във ваша полза и денят "заплашва" да бъде един от най-успешните ви през последния месец. Финансовото състояние на семейството ви е отлично и можете да си позволите малко разточителство. Възползвайте се максимално от късмета си.
04 апр 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Предстои ви напредък в личен план. Той ще се отрази добре на самочувствието ви и ще ви превърне в желани събеседници. Не допускайте хора от обкръжение ви да се намесват в личното ви пространство. Сами можете да вземате решенията си, нямате нужда от подобни съветници.
04 апр 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще изненадате околните с промененото си отношение към конкретен проблем или събитие. С позитивното си мислене ще направите възможно и невъзможното, само от вас зависи. Пречистващата сила на природата ще ви освежи и даде сили, а вниманието на любим човек ще ви направи щастливи.
04 апр 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Разпределете добре времето си и не се увличайте по дреболии. Предстои ви доста работа и само с добър подход ще успеете да се справите. Не е фатално, ако отложите някой от ангажиментите си. Повярвайте, заслужава си да положите повече усилия днес.
04 апр 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Наред с трудностите ще имате и провокации, които могат да внесат разколебаване в намеренията ви. Но интуицията и убедеността ви, че сте на прав път не са измамни. Остава и да го извървите. Възможността да работите с професионалисти ще ви научи на полезни неща, за това повече гледайте и слушайте и по-малко говорете.
04 апр 2020
Последни новини