От х:

Днес в x:

Д-р Генев от Харманли стана шеф на хасковския лекарски съюз

Д-р Димчо Генев от Харманли оглави областната лекарска колегия при тайно гласуване днес. Досегашният председател на РЛК д-р Румен Иванов се оттегли от поста.

При първото гласуване за председател на гилдията си 3-членната комисия преброи 24 на 24 гласа. Предложени бяха лекарите д-р Николай Колев и харманлийския му колега д-р Димчо Генев. След равниярезултат се реши да се пристъпи към втори таен вот. След преброяването председател на колегията стана д-р Генев.

Във вторник шефът на българския лекарски съюз д-р Кехайов е изпратил факс до РЛК, в който се иска събранието да бъде отменено, за да се изчака националната стачка на лекарите. Не можем да разкарваме напразно колегите, освен това никой още не знае кога точно ще бъде тази стачка, каза д-р Иванов и аргументира решението си с факта, че то е трябвало да се проведе още през декември. Мандатът на Кехайов отдавна е изтекъл. Докараха най-интелигентното съсловие дотам - да обслужва едно момченце, което е много далеч от медицината, коментира д-р Генев политиката на Кехайов.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини