От х:

Днес в x:

Преглед на печата- 19 март

„Новинар Юг": „Мъртви души в „Хр. Ботев"- челото на информационния всекидневник. Под него става ясно, че няколко деца от подготвителната група в школото не посещават занятия, но ги водят в списъка.

„Цял блок отрязан от вода"- водещата тема в броя на „Новинар". Дълговете на „Орфей"№ 42 са 82000 лв. Вчера ВиК им врътна кранчето за неопределен срок.

„Шофьорка се заби в мантинела"; „Искат църковен имот за музей"; „Златната Мина три пъти №1 в Боровец"- четем на първа страница във вестника.

От трета „Новинар" информира с въпросителна: „Запорират и ОДП" От МВР размотават хасковлия по закон, осъдил полицията за 315 евро.

„Каруците в селата- незаконни до една"- пише изданието и допълва: Нито една не е регистрирана в Общинска полиция въпреки изискването на закона.

„Обраха 3 офиса на автогарата в Хасково"- заглавие от първа страница на „Хасковска Марица". Крадците нападнали билетни центрове без СОТ, няма арестувани.

„Само 10 учители за болни деца"- водеща тема в „Марица". На 47 педагози се падат 300 ученици с увреждания в областта, няма свободни щатове.

„Почват Александровската гробница до дни"; „Кратери зеят до гарата"; „Борсата в Любимец готова до май"- пише изданието.

От втора страница „Марица" съобщава: „Баните в боклуци, няма бюджет. Сложиха котейнери, но никой не ги вдига, жалват се жители на общината

„Вторник : ден за къпане в дома на Кенана. Сред мухъл и пропукани стени 160 старци доживяват днте си- сюжетът ще открием на 9-та страница във вестника.

„Християна Димова стана Мис Димитровград- 2008"- заглавие с което ни посреща седмичникът „Тракия XXI век". Специалните гости от Electricforcecrew и Vampila забавляваха публиката с нестандарнти модни предложения и танц, допълва изданието.

„Управителят на „ВиК" се жалва пред съда от решение на ОбС"- информира от втора вестник „Тракия". От местния парламент контрират, че са изготвили становище, а не административен акт.

„Ламбо дава добра оценка на ДГ- читалища"; „Глобяват ракиджия от Върбица с 20 бона?"; „Залесяват общински гори"- четем на страниците на вестника.

„Ще създават клуб „Общестен възпитател"- пише „Тракия". 83 подрастващи се водят на отчет в Комисията за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

И последното заглавие от хасковската преса „Общината с 25,4 млн. лв. бюджет за тази година". Приемат финансовата рамка на Димитровград в четвъртък.
Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини