От х:

Днес в x:

БОЙКО БОРИСОВ ВДИГА СВАТБА!

Споко, не е неговата! Имотната му съжителка едва ли ще го дари с половината от имането си по такъв просташки за бизнесдама начин, а няма как предбрачния им договор да не лъсне в някой таблоид. Засега бат Бойко гони влака (а може и Михаля) за премиерския пост.

Въпреки това, информацията е вярна - тресе го предсватбена треска, тъй като единствената му щерка е пред сватба. Информацията е от отлично информиран източник, близък до столичния кмет.

В момента наследницата Венета, която живее и учи в Щатите, е в София. И не е сама - със себе си е довела американското си гадже Пол. Двамата вече били сгодени и въз намерявали в съвсем скоро време да устроят сватбена церемония.

"Бракът ще се сключи в Америка. Ще има обаче отделна церемония и за тукашните роднини на Венета", поясняват близки до семейството.
Говори се, че Бойко Борисов бил против преждевременната сватба, тъй като смятал, че 20-годиш-ната му щерка е твърде млада да се задомява. Моного по-логично било първо са се изучи, да укрепне и чак тогава да мисли за фамилия. Младите обаче били безкрайно влюбени и не давали и дума да се издума за отлагане на церемонията във времето.

В момента Генерала развеждал бъдещия си зет из България в малкото си свободно време. Борисов, дъщеря му и Пол дори били видени да разглеждат Рилския манастир миналия уикенд. Тъстът и зетят се държали свойски един към друг, което се изразявало в стойки на Бат Бойко като за пред медиите понеже имали проблеми в комуникацията - известно е, че кметът не е на "ти" с английския, нито с френския, което не му попречи да прегърне свойски Ален Делон и да го нарочи за водач на предизборната си кампания.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини