От х:

Днес в x:

Ученик прави стриптийз за “Мюзик Айдъл 2”

15-годишен ученик скри шапката на журито на "Мюзик Айдъл 2", след като се разсъблече, докато пее парче на "Лед Цепелин".

Калоян Мартинов от София дойде подкрепен от 20 свои съученици на кастинга в столицата и разби каноните на музикалното състезание. Тийнейджърът остана дибидюс и зачерви дамската половина на строгото жури, докато пред вратата приятелите му изпълняваха шамански ритуали за късмет.

157 души успяха да се преборят за повторно препитване за гласови данни, след като Люси Дяковска, Фънки, Есил Дюран и Вили Казасян ги въртяха на шиш часове наред, издадоха от кухнята на шоуто. Те обаче също трябваше да доказват гласовите си възможности заради водещите на шоуто Иван и Андрей. Младоците със зъби и нокти бранеха всички мераклии за слава и караха журито да пее техните парчета.

Люси Дяковска била принудена да изпълни песен на Тина Търнър, след като отсвирила млада кандидатка. Момичето се явило със същия репертоар, но Люси я ударила в земята въпреки застъпничеството на Иван и Андрей.

На ден в столицата се изреждат по 60 души, разказаха от шоуто. Въпреки мераците на оперни певици и класически музиканти повечето от тях отивали в девета глуха, тъй като не успявали да изкарат поп звучене. Единствената класирала се е оперната студентка Вилиана Иванова, която отвяла конкуренцията с рокаджийски парчета.

Стартът на "Мюзик Айдъл 2" е на 25 февруари, когато ще станат ясни и задачите на новите звезди.
Източник: standartnews.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини