От х:

Днес в x:

Преглед на печата - 19 февруари


"Пиян затри детето си на къра", е тревожното заглавие във водещата страница на "Новинар Юг". Пастирът Иван Димитров хукнал да гони овце, зарязал 2-годишното си момче, търсят го с полиция и следови кучета. Детето е обявено за общодържавно издирване.

Още едно криминално заглавие от първа страница, придружено със снимка: "41-годишен скочи от осмия етаж в "Орфей". Самоубийството на Радослав Арсов станало вчера около 16 часа, половин час по-късно свидетели на жестоката гледка бяха почти всички съседи.

В друго челно заглавие вестникът цитира Общинския съвет в Минерални бани, като обявява: "Кметът Шабан - пешеходец". Мнозинството - 4-ма от ДПС плюс "Коалиция за Минерални бани", остави кмета без служебна кола, минал много километри.

И още информация от водещата страница на изданието: "Турция разширява търговията на Капъкуле". Изцяло обновена търговска зона ще притежава турският граничен пункт след ремонта му.

"Вотът за кмет на Хасково легитимен", пише още вестникът и допълва, че съдът е отхвърлил жалбата на Движението за права и свободи.

"Сватба в дома за слепи, ритуалът - в Узунджово", четем още на новинарските страници. До няколко дни 52-годишният Иван Желев и любимата му Величка Господинова ще се врекат във вечна вярност в селското кметство.

"20,8 млн. лева в строителството влага Хасково", водещо информира новият брой на "Хасковска Марица". 1,9 млн. лв. е държавната субсидия, ще се изразходва в ремонти на училища и пътища.

"Продават конфискувани коли за 132 лв.", пише още "Марица" на челната си страница. Няколко леки коли и части за бензиноколонки, отнети в полза на държавата от Териториалното митническо управление в Свиленград, продава на таен търг Агенцията за държавни вземания.

"Чакат 1 млн. лв. за корекция на сусамската река" - е челото на втора страница. Обраслото и затлачено корито заплашва селото при наводнение.

"ГЕРБ праща 300 да бутат кабинета", пише още "Хасковска Марица". Толкова активисти на партията от региона ще се включат в общонационалния митинг-шествие срещу управляващата коалиция, организиран от опозиционните партии.

"Роко в съда пак без адвокат", е криминалната дописка на трета страница. Адвокат Хари Харалампиев е отказал да приеме призовка по делото срещу кърджалиеца Ерджан Рашид - Роко.

"Наши програмисти с награда от София", "Детска касичка за Могилино", "Хасковски лекар откри сайт за майки", "Нова книга за Левски" – всичко това - в днешния брой на "Хасковска Марица".

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини