От х:

Днес в x:

Всяка държава има мафия, а нашата мафия си има държава

"Всяка държава има мафия, а нашата мафия си има държава", заяви днес Мария Капон, след като с болшинство бе избрана за председател на новоучредената политическа формация - Единната народна партия.

Според хартата на партията, тя ще обедини свободните и образовани българи, които носят предприемчив дух и могат да живеят в модерна и развита страна.

"Ще се борим не само срещу БСП, а срещу обществено-политическата среда у нас, в която десетина корпоративно милиционерски интереси диктуват всичко - прояли са съдилища, партии, стени, министерства". Това заяви, председателят на новата партия Мария Капон.

Тя добави, че имената на олигарсите днес служат като ключ към решаването на всеки проблем, както едно време е било Бюро на БКП.

Капон се обърна към делегатите с призива, че трябва да почистят страната, защото има много боклук в политиката, в училищата, в болниците.

Имаме желание хората да живеят щастливо в България и да оставим страната в по-добро състояние, отколкото ни я оставиха нашите родители, каза още Капон.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини