От х:

Днес в x:

Sony Ericsson пуска на пазара новия черен W890i Walkman телефон

Sony Ericsson днес официално обяви, че черната версия на Walkman телефона W890i ще бъде пусната на българския пазар с ексклузивното партньорство на Vodafone.


Със своя супер тънък, стилен дизайн, мащабна 2 GB музикална памет и 3.2-мегапикселова камера, Walkman телефонът W890i без съмнение ще задоволи вкусовете и предпочитанията както на най-взискателните меломани, така и на ценителите на дизайна..


Дайте воля на своите скрити DJ способности. Независимо дали сте сами или с приятели, стерео слушалките в подходящ цвят и вградените стерео колони на W890i създават висококачествено музикално изживяване. Телефонът предлага най-новото в Walkman технологията - Walkman Player 3.0, до който се стига само с едно натискане на бутона, и лесно, интуитивно навигиране в музикалната колекция.


С W890i можете не само да подредите песните си по изпълнител, албум или визуално с Album Art (според изображението върху предната обложка на албума), но имате възможност и да изберете музика според настроението си. Функцията SensMe автоматично разпределя музиката според темпо и звучене, като позволява да създадете списък от песни, които съответстват на емоциите ви.



Walkman телефонът W890i предлага удобството да увеличите размера на паметта, когато музикалната ви колекция нарасне. В комплекта заедно с телефона получавате и 2GB Memory Stick Micro (M2), в който можете да съхраните до 1800* песни. Ако и те ви омръзнат, намерете любимата си станция с FM радиото на W890i.


Бърз даунлоуд на музика и уеб страници. С HSDPA възможностите на W890i сваляте музика до четири пъти по-бързо отколкото с обикновено 3G устройство. И не само това. С него отварянето на интернет страници също е по-бързо и по-лесно, което дава удобство при сърфирането.


Телефонът е напълно съвместим с мобилното забавление PlayNow на Sony Ericsson, което предоставя незабавен достъп до най-новото съдържание - независимо дали това са музикални парчета, най-популярните мобилни игри, мелодии или wallpapers. Всички тях можете да свалите директно на телефона си или чрез компютър.


Музика без жици. Имате нужда от музика за импулсивно организиран купон? Няма проблем. Освен със собствените си вградени стерео колони, W890i е напълно съвместим с много от последните музикални аксесоари на Sony Ericsson, включително преносимия Bluetooth високоговорител MBS-100 и стерео Bluetooth слушалките HBH-DS220.


Изявете стила си. Със своята дискретна елегантност и заоблен дизайн Walkman телефонът W890i е едно перфектно допълнение към стила ви.

3.2-мегапикселовата камера на W890i ви дава възможност да запечатвате всеки миг. С бързия и лесен достъп до камерата - само с едно натискане на бутона, никога няма да пропуснете възможността да направите снимка. Освен това можете и незабавно да качите снимките в личната си онлайн галерия или блог, за да покажете на приятелите си какво се случва с вас.



Walkman телефонът W890i ви дава възможност да сваляте музика директно от многобройните музикални услуги на Vodafone или чрез 3G, или чрез високоскоростен 3G широколентов достъп (HSPDA). С W890 ще са ви необходими около 14 секунди, за да свалите една цяла песен**.


Сред функциите на телефона е и изключителният софтуер на Sony Ericsson за разпознаване на музика TrackID, с който можете да разпознаете музикално изпълнение, което чувате отнякъде, като за секунди получавате обратна информация за името на изпълнителя, на песента и на албума. След като го идентифицирате вие може да свалите цялото парче от многобройните музикални услуги на Vodafone.


Питър Марсдън, вицепрезидент и ръководител на Vodafone customer group в Sony Ericsson сподели: "Новият черен W890 Walkman телефон, който стъпва на пазара с ексклузивното партньорство на Vodafone, е началото на нашето успешно сътрудничество с Vodafone през 2008 г., което ще задоволи музикалните потребности на всички по един много стилен начин."


Йенс Шулте-Бохум, глобален директор на Terminals във Vodafone заяви: "W890i Walkman телефонът на Sony Ericsson предлага на нашите клиенти бърз достъп, за да могат да откриват и да се наслаждават на музиката, от един модерен мобилен телефон, който не допуска компромис в работата и функциите си. Това е само първото от планираните за 2008 г. ексклузивни партньорства със Sony Ericsson."


W890i Walkman е HSDPA/UMTS 2100 и GSM/EDGE 850/900/1800/1900 телефон, който ще бъде пуснат на някои пазари през първото тримесечие на 2008 г.

* Характеристиките и функциите могат да варират в зависимост от локалните особености.
** Предполага 3G широколентова (HSDPA) връзка и сваляне на песни със средна продължителност 4 минути.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини