От х:

Днес в x:

Най-тънкият водоустойчив 3G телефон

Може да си помислите, че манекенката на снимката по-горе се опитва да удави новия телефон F705i на Fujitsu, но всъщност тя само демонстрира факта, че телефонът е водоустойчив. Всъщност в момента F705i държи рекорда за най-тънък водоустойчив 3G телефон в света - с дебелина от 13.7 мм телефонът на Fujitsu издържа на потапяне под вода на дълбочина до 1 метър в продължение на 30 минути, съобщава AkihabaraNews.com.


Сред по-интересните други функции на F705i са Super Clear Voice и Super Clear Mike, което означава, че той автоматично настройва силата на звука в зависимост от нивото на околния шум. Камерата е сравнително базова - 1.3 мегапиксела (но пък можете да снимате с нея под вода!), а присъства и функция на дисплея Quick Zoom, позволяваща на потребителите да увеличават и намаляват размерите на текста на екрана с натискане на един бутон. Размерите на F705i са прилични - 106x49x13.7 мм, а теглото е 111 грама, което е напълно приемливо за водоустойчив телефон. Дизайнът е традиционно ръбест - като повечето японски флипове. Разговорното време е 170 минути (около 100 минути видеотелефония).


Лично ние се съмняваме, че този телефон някога ще се разпространява извън Япония, но ако непрекъснато притичвате от водопад до водопад, може би си заслужава да се разходите до Страната на изгряващото слънце и да се сдобиете с него...
Източник: tehnozona.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини