От х:

Днес в x:

"Островът на изкушението" прекрачи сексуалните граници

Кики и Андрей, най-колоритната двойка в "Островът на изкушението", напуснаха риалити сериала заедно, но с уговорката, че след него повече няма да живеят в общ дом.

Това условие постави Кики, която прости на Андрей, но обясни, че тръпката помежду им почти е изчезнала. За да възстанови емоциите, които Ривиерата на маите почти успя да заличи, момичето избра да "отдалечи" Андрей от себе си.

Успяла ли е Кики да устои на собственото си решение, ще разберем утре вечер в последния епизод на "Островът на изкушението", който освен развръзката между Милена и Филип, ще покаже и живота на своите герои след завръщането им от Мексико.

Междувременно тази вечер, в предпоследния епизод на риалити сериала, Филип най-сетне ще падне жертва на увлечението си по Златка. Двамата ще се усамотят и ще прекарат два часа, изпълнени със стенания и издайнически реплики.

Какво точно ще се случи между тях и каква ще е последната дума на Милена, "законната" половинка на Филип, след като разбере как Филип е предал любовта й на финалната права, ще разберем тази и утре вечер в предпоследния и в последния епизод на "Островът на изкушението".

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини