От х:

Днес в x:

Смолянчанка спечели от лотариен билет, подарен от колежка за ЧРД

Днес една от дамите от Смолян, с рожден ден на 9 март, получи изненадващ подарък от своя колежка. Сийка, която работи като готвачка в кухнята на ресторант в центъра, получила за рождения си ден лотарийния билет на цена от 3 лева. Когато рожденичката изтрила цифрите се оказало, че печели 100 лева.

Щастливката веднага отишла в пощенска станция, за да осребри печелбата и да отпразнува късмета с близките си след края на работния ден. "Дойдоха ми тъкмо на време, щастлива съм, ще си купя нещо за спомен, че за пръв път печеля такава сума", обясни усмихнатата до уши готвачка.

"Явно подаръкът от колежката е бил от сърце, щом печели толкова, защото има хора, които трият по десет билета наведнъж и нямат нито лев печалба", коментира пък касиерката, изплатила сумата на късметлийката. 

По-късно Сийка купила още три билета, два от коит оподарила на колежките, а трети оставила за себе си, разказаха нейни близки. И трите жени едновременно изтрили символите, но само билетът на рожденичката печелел още 50лв. 

СмолянБГвести

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини