От х:

Днес в x:

Кейти Холмс и Том Круз оставили невръстната Сури плачеща на пода, разкрива нова книга

Актрисата Лея Ремини се отказа от сциентологията през 2013 и оттогава разкрива детайли за живота си в лоното на противоречивата църква. Книгата и хвърля светлина и върху живота на Том Круз и Кейти Холмс като практикуващи сциентология.

В особено шокиращ откъс от “Размирник: Да преживееш Холивуд и сциентологията”, 45-годишната Ремини твърди, че вечерята на бившата двойка, предхождаща сватбата им била прекъсвана безброй пъти от бебешки плач, но те ни най-малко не изглеждали загрижени от риданията.

След като 5 минути слушала плача на бебето, Кейти решила да провери какво се случва и последвала шума до банята, където открила сестрата на Том и нейна асистентка и друга жена да се взират в по онова време 7-месечната дъщеря на двойката Сури, плачеща на пода.

Лея твърди, че трите жени гледали Сури, като че ли бебето е “въплъщение на Л. Рон Хъбард”, но все пак Кейти успяла да ги убеди да го вдигнат и да го нахранят.

Книгата твърди още, че двете по-големи деца на Том, Изабела и Конър били възпитани да се държат на разстояние от майка си Никол Кидман, защото тя е “властен, подтискащ човек”, според църквата.

От тогава Том и Кейти се разделиха. Нито един от тях не е коментирал твърденията на Лея, но църквата ги определи за “смешни и глупави.”

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини