От х:

Днес в x:

Тиквени фенери изработиха алековци в навечерието на Хелуин

    Конкурс, посветен на предстоящия празник Хелуин за поредна година се проведе в ОУ“Алеко Константинов“. Той бе изработване на тиквен фенер - ‘’Jack-O’-Lantern’’ и карнавална шапка. Инициативата бе на преподавателката Владимира Самарджиева и учителите по английски език в начален и прогимназиален етап Мариана Делчева и Галина Жечева. В последния учебен ден преди есенната ваканция директорът на училището Дорина Желязкова награди отличените ученици в конкурса.

    45 алековци се включиха в надпреварата, като показаха творчество и оригиналност при създаването на фенерите и шапките. Награди имаше за най- голям, най-оригинален и най-нестандартен фенер, за карнавална шапка, както и специална награда на публиката.

    Връчена бе и награда за цялостна композиция, посветена на Хелоуин. Журито на конкурса бе затруднено при определяне на победителите. Затова във всяка категория имаше по двама отличени ученици. Всички участници получиха сертификат за работата си.

    Ученическият парламент изготви плакати с материали за Хелоуин и подреди кът във фоайето на втория етаж в училище. Така духът на Halloween завладя и тази година ОУ“Алеко Константинов“.

    Dimitrovgrad.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини