От х:

Днес в x:

Криско пя в подкрепа на Стефан Димитров и Тоню Тонев в Димитровград

Изображение 1 от 29

    Ъпсурт, Криско, Мария Драгнева и балет "Нова" пяха и танцуваха тази вечер в подкрепа на кандидата за кмет на Димитровград Стефан Димитров и кандидата за общински съветник от листата на коалиция "Да за Димитровград" Тоню Тонев.

    Кандидатът за кмет на община Димитровград Стефан Димитров призова феновете да гласуват с №8 на предстоящите на 25 октомври местни избори. "Тоню Тонев е достоен човек. Нека да го подкрепим", апелира от трибуната Димитров.

    "Радвам се че, сте тук. Виждам, че се забавлявате страхотно. Подкрепата ви във фейсбук е страхотна, надявам се в неделя на изборите да я изразите и с номер 8:8", каза кандидатът Тоню Тонев. 

     След приветствията концерта продължи с изпълненията на българските звезди. Близо два часа Ъпсурт, Криско, Мария Драгнева и балет "Нова" забавляваха димитровградчани на площад "България". Водещ на концерта бе известният телевизоинен водещ Митко Павлов.

    Междувременно концерт – празник на старата градска песен и шлагер „С песен те срещнах” се проведе днес със съдействието на кандидата за кмет на община Димитровград Стефан Димитров в бившето кино „Медея”. Организатори бяха НЧ „Възраждане – 2001” – Димитровград.

    В концерта взеха участие състави от читалища в общината. Специален гост на събитието бе легендата на българската естрадна музика Христо Кидиков. С него пяха и гостите, изпълнили залата. Водещите поканиха на сцената и Стефан Димитров, чиято е и заслугата за провеждането на концерта.

    Искам да полежалая този празник на старата градска песен да се организира дълги години за радост на всички Вас! Нека все така да има хора, които да помагат за организирането му, да има съмишленици! Желая на всички Ви здраве и успех!, каза в обръщението си към присъстващите Димитров. 

    Платена публикация

     Купуването и продаването на гласове е престъпления!

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини