От х:

Днес в x:

Мистерия на необитаем остров:: Откриха скелети в останки от малайзийски самолет

Останки от самолет с много скелети вътре са открити на необитаем остров на Филипините. Смята се, че това е изчезналият полет MH370, съобщи в. "Дейли мейл".

Полицията потвърди, че са получили съобщение за откриването на отломки в гъстата джунгла на отдалечения остров Шугбай в провинция Тави-Тави.

На останките от самолета, върху който е бил изрисуван малайзийският флаг,  са се натъкнали група хора, които са тръгнали на лов за птици. За находката е съобщил Джамил Омар, племенник на жена от групата. Той е разказал на полицията, че по думите на леля му Сити Каян в пилотската кабина е имало скелет на капитана, който е бил с предпазен колан.

Официалните власти все още се въздържат да потвърдят или отрекат, че именно това са останките от катастрофиралия лайнер. Според местни медии обаче наистина са били намерени останки от самолет със скелет в капитанска униформа на пилотското място.

„Боинг 777”, полет MH370 от Куала Лампур до Пекин с 239 пътници и екипаж изчезна на 8 март 2014 г., след като по необясними причини се отклони от маршрута си. В началото на август на остров Реюнион бе намерено парче от крило, за което експертите доказаха, че е на изчезналия самолет. От необитаемия остров във Филипините до там обаче разстоянието е твърде голямо и едва ли би могло да става дума за един и същи самолет, смятат експерти.

epicenter.bg

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини