От х:

Днес в x:

Кандидатът за кмет и фен на ЦСКА Иво Димов: Човек се ражда и умира армеец!

    Кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ Иво Димов уважи 15-ия рожден ден на димитровградския фен клуб на ЦСКА Red Zone. Купонът събра на едно място фенове на червения отбор от Хасково, Пловдив, Пазарджик, Харманли, Свиленград, Стара Загора, Чирпан, Меричлери, Минерални бани.

    "Човек се ражда и умира армеец! В момента нашият велик клуб изживява най-тежките си моменти, но точно сега ще останем най-истинските и верни фенове. Тук сме се събрали повече от агитката на отбор, участник в Шампионската лига. Едно е да имаш добър отбор, който играе европейски модерен футбол, както беше "Лудогорец“, но кагато ги няма феновете, един отбор не става за нищо", обърна се към привържениците Димов.

    Празникът на фен клуб на ЦСКА Red Zone уважи и президентът на клуба Пламен Марков. Футболната легенда поздрави клуба за празника и не скри, че е изненадан от броя на присъстващите, които по думите му са повече от агитката на "Лудогорец". Издаде, че е оптимистично настроен за бъдещето на червения тим след проведени днес в София разговори.

    Шефът на фен клуба в Димитровград Румен Вълев благодари на всички, уважили празника. Сподели, че голямата болка на феновете е състоянието на отбора, който сега се намира във В група. "Ако сме заедно, ще победим!", увери присъстващите Румен Вълев.

    Кандидатът за кмет Иво Димов запя заедно с червени привърженици "Винаги верни". Той поднесе на димитровградския фен клуб огромна торта с емблемата на ЦСКА. Червените фенове от хасковския клуб "Екзекуторс" подариха на димитровградските си колеги колаж.

    Платена публикация

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини