От х:

Днес в x:

Ексклузивно! Георги Варсамов съди "Фермата" за 100 000 лв.

Един от най-колоритните участници във "Фермата" - бившият затворник Георги Варсамов, съди предаването. Тази сутрин той е подал искова молба в Софийския градски съд за 100 000 лв., довериха запознати пред Lifestyle.bg.

Той иска обезщетение за причинени вреди по време на своето участие в шоуто. Искът е заведен за това, че от продукцията на предаването са допуснали той да претърпи травма, вследствие на което не му е обърната адекватна медицинска помощ.

Варсамов е с разкъсани предна и задна кръстна връзка и менискус на лявото коляно. Въпреки болките той е бил изведен от фермата едва на второто денонощие. Инцидентът е станал по време на игра, която се състояла при странни обстоятелства, тъй като от предаването изменили регламента в последния момент. Продукцията вкарала отново изгонения вече Асен, който скоро зрителите ще видят на екран за още 2 седмици във "Фермата". Точно тогава на Асен и Варсамов била поставена задача да минат през река с дървени трупи, където бившият затворник паднал и получил травмата.

Варсамов отишал в столичната болница "Софиямед", където му поискали 5000 лв. за операция, при положение, че в съответния документ, който му издали от медицинското заведение, не било посочено, че той е със скъсани връзки. Диагнозата била "разтягане".

Мълвата в лекарската гилдия гласи, че това вбесило бившия затворник, от когото били поискани 5 бона за операция, при положение, че в болничния лист никъде не пишело, че има скъсани връзки и менискус. Разбрали грешката си и още преди да успеят да впишат вече точната диагноза в листа, Варсамов грабнал документа и гневен напуснал болницата.

Бившият пандизчия, който в момента е с травма и на дясното коляно, заради забавено лечение на сериозно контузеното му ляво коляно, не беше открит за коментар.

Георги Варсамов продължава да е сред участниците във "Фермата", тъй като първите седмици на предаването вече са заснете и сега се излъчват на запис. Между другото усилено се говори, че бившият полицай Митко ще спечели шоуто, тъй като е подпомаган от продукцията. Неслучайно Асен, който е треньор на детето на Димитър, е върнат в играта.

Митко полицая успя да разчувства зрителите и със своята видео визитка, в която сподели, че печалбата от 100 000 лв. му трябва за болния му син, който се лекува в Германия. 

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини