От х:

Днес в x:

Христо Вълчев, кандидат за кмет на община Първомай от ГЕРБ: Над 5 милиона кредити ще връщаме заради сегашното олигархично управление

    Ръкуват се с вас, раздават вафли и бонбони, правят популистки дарения, организират предизборни екскурзии за пенсионери, за да ви излъжат за пореден път!

    Народният представител от ГЕРБ д-р Катя Попова: Проблемите на Първомай са много

    „Уважаеми съграждани, трябва ни друг, различен кмет. Кмет, когото го е грижа. Кмет, който иска и може. Кмет с визия за бъдещето. Кмет, пред когото има хоризонти. Ето затова съм застанал тук – пред вас. Аз и моят екип от партия ГЕРБ не сме сами. С нас, скъпи приятели, върви успехът. Ние водим със себе си успеха. Ние ще въведем два управленски принципа – съвсем нови и непознати за нашата община. Това са принципите интелигентност и честност. Ще издигнем тези принципи на такова ниво, което никой от нашите опоненти и никой от господата олигарси не може да достигне. Зад себе си имаме мощната подкрепа на партия ГЕРБ – управляващата партия в България, начело с премиера Бойко Борисов. Имаме подкрепата и на нашия народен представител – д-р Катя Попова, каза на митинга при откриването на предизборната кампания на ГЕРБ кандидатът за кмет на община Първомай – Христо Вълчев. Той говори ясно, категорично, с факти, сочещи отрицателни процеси на територията на общината.

    Сегашното управление на кмета Ангел Папазов, на неговия послушен заместник-кмет от БСП Николай Митков, и техния кукловод – местен производител на зеленчуци, е олигархично управление. Ако изберете отново това управление, eвропейските средства ще заобиколят Първомай и ще отидат в други общини. Общини, където управлението не се дирижира от компрометирани олигархични кръгове.

    Тези кръгове ще ви обещават много. Ще рисуват вашето светло бъдеще. Ще се преструват на спасители. Ще се ръкуват с вас, щедро ще ви раздават вафли и бонбони, ще правят популистки дарения на детски градини, ще организират предизборни екскурзии за пенсионери и не знам какво още ще измислят, за да ви излъжат за пореден път.

    Знаете ли, че преди няколко месеца – на 27 март, този олигархичен кръг по срамен начин накара Общинския съвет да гласува три кредита в размер общо на 5 686 659 лева? Почти шест милиона лева кредит – за да платят на себе си за манипулираните и калпаво изпълнени обществени поръчки. Този огромен кредит дълго ще тежи на следващите управления. Ще тежи на всички нас, защото ние ще връщаме тези пари. Тогава общинските съветници от ГЕРБ гласуваха против, посочи кандидатът на ГЕРБ Христо Вълчев.

    Нека бъда ясно разбран. Аз не съм противник на който и да е бизнесмен. Напротив – аз ще подкрепям бизнеса, за да имат хората работа и доходи, за да просперира общината. Но – съгласете се – нека бизнесмените си гледат бизнеса и да не се месят в общинските дела. Не е тяхна работа, заяви пред стотици жители на общината Христо Вълчев. И конкретизира:

    ГЕРБ е партията, която показа, че може да постига видими резултати. Партията, която достигна колосалните 93 процента усвояване на европейските фондове. ГЕРБ гради нова България. Ето от тази партия ние получихме доверие.

    Милиарди са европейските средства, които се очаква да бъдат предоставени на България за периода до 2020 година. Важният въпрос за нас е – колко от тези пари ще дойдат в община Първомай? Колко от тях ще се превърнат в асфалтирани и осветени улици, в тротоари и паркове, работни места, детски площадки, спортни съоръжения и други полезни придобивки за хората от нашата община? Това, уважаеми съграждани, зависи от вашия избор на 25 октомври. Бъдете умни, вземете мъдрото решение. Заявете категорично – 12 години стигат!

    Ние можем да измъкнем Първомай от мъртвата хватка на олигарсите и да го върнем на гражданите!

    Номер 7 в бюлетината! Това е единственият верен избор!”.

    Народният представител от ГЕРБ д-р Катя Попова: Проблемите на Първомай са много, но ние имаме воля и сили да се справим с тях, управлението на ГЕРБ е градивно!

    „ГЕРБ заставаме зад вас. Ние имаме воля и сили да се справим с проблемите на Първомай, те са много. Проблемите се решават с действия, с непрекъсната последователна работа и с умението да бъдем градивни. Това, което показва управлението на ГЕРБ на национално ниво! Трябва да гласувате с номер 7, за да осъществим мечтата ви да живеете в красива, привлекателна и модерна община, достойна за вас. Всичко това ще го направим с ефективна работа, спазвайки законите на страната”, каза народният представител от ГЕРБ д-р Катя Попова.

    „Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Първомай Христо Вълчев познава добре законите, защото е адвокат, а пред закона всички сме равни. С кандидата на ГЕРБ идва и новото, което жителите на общината отдавна очакват”, подчерта д-р Катя Попова.

    Платена публикация

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Parvomai.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини