От х:

Днес в x:

Близначки футболистки правят салта на „Фантазия“

    Близначки футболистки правиха салта на комплекс „Фантазия“, където днес бе отбелязан Международния ден на младежта. Двете 12-годишни сестри Нели и Ани правиха скоростни засилки и с атрактивни завъртания скачаха във водата. Близначките играят футбол в „Урума“ и са част от женския отбор в хасковския клуб. Нели е нападател, а Ани е вратар. Започнали да се занимават с футбол от около 6 години. Увлекли се по играта, когато тръгнали на училище и започнали да ритат с момчетата. Освен, че са футболистки, девойките играят народни танци в ансамбъл „Златна Тракия“. Те споделиха, че успяват да съвместяват успешно двете дейности с ученето. За всичко имаме време, категорични бяха двете момичета.

    В тяхната компания скокове във вода правеха други двама младежи – 15-годишната Ралица и друг млад талант във футбола – Теодор, който пък играе в младежкия отбор на „Хасково. Групата видимо се забавляваше в комплекса.

    На масичи край басейна пък млади художнички рисуваха с флумастери, пастели и други техники. Други пък украсяваха балони. В летния купон бе предвидено и състезание по плуване, отделно за малки и големи, които бяха разпределени в две възрастови групи 10-14 и 15-18 г. За най-добрите бяха предвидени награди.

    Днешният Международен ден на младежта бе организиран от „Младежки център“ Хасково. За доброто настроени на посетителите пък се погрижиха певицата Пепи и рапъра Крей Си.

    Ива Иванова

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини