От х:

Днес в x:

Анистън и Теру на меден месец за по 1 млн. долара на седмица

Актьорите Дженифър Анистън и Джъстин Теру, които се венчаха на тайна церемония в сряда, пристигнаха на меден месец в Бора Бора, Френска Полинезия.


Младоженците били заснети на пристигане на екзотичното кътче, където ще се уединят в следващите дни. На същото място миналата година двойката отпразнува и втората годишнина от годежа си.


Очаква се те да отседнат в луксозен курорт, където едноседмичният престой струва около 1 млн. долара. 


На острова ще има и парти за 44-тия рожден ден на Джъстин на 10 август. 


Източници разкриха, че майката на булката не e присъствала на сватбата. Смята се, че актрисата носела лятна бяла рокля, а не традиционната булчинска, а някои гости дори били по дънки, тъй като Дженифър им казала, че празнуват по-рано рождения ден на Джъстин.


За да скрият големия си ден, младоженците направили и невъзможното. Те използвали като склад съседно имение, в което натрупали маси, столове и украса. Те били превозвани с обикновени коли, така че никой да не забележи особено движение около имението на актьорите. Между двете къщи има буйна растителност, така че на практика нямало как да се види пренасянето на всичко необходимо за голямото тържество. Дори хората от персонала,готвачите и сервитьорите не предполагали за какво събитие са наети.

Източник: http://novanews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини