От х:

Днес в x:

Татяна Дончева се изповяда за мъжете, любовта и политиката

Не се имам за знаменитост, но се притеснявам, когато хората се обръщат на улицата след мен. Това значи, че нямаш време да потънеш в тълпата, а аз имам нужда от време на време да потъна в тълпата. Това обяви пред Нова телевизия лидерът на ”Движение 21” Татяна Дончева.Попитана за първата целувка, Дончева каза, че няма да говори, защото трябва да се уважава личното пространство на човек, в което хората не трябва да се бъркат. 

„Ако започна да разказвам за целувката, това ще спре да бъде съкровено и лично. Всеки си има спомени. За първата голяма любов е същото. Нещата от позицията на времето изглеждат различно. Не си правя равносметка дали съм правила грешки във връзките си”, обясни Татяна Дончева.

Попитана с годините какво е намерила Татяна Дончева в мъжете и как гледа на тях, тя каза, че е най-важно мъжете да не се взимат много на сериозно. „Проявата на симпатия от страна на мъжете не трябва да взема с дълбоки чувства от жените. Мъжете се страхуват, когато една жена е влюбена. Мъжете се страхуват от дълбоки чувства. Мъжете се страхуват от силни жени, които не могат да бъдат манипулирани”, обясни тя.

Лидерът на „Движение 21” добави, че като по-млада го е играла по-слаба, но това не е било много удобно. „В голямата си част хората доминират и гонят да имаш статус, да имаш образование, да имаш поведение. Важно е и да си женен и за кого си женен. В такива отношения човек трябва да прави много компромиси, докато аз не бих направила много компромиси. Ако целях да се омъжа, щях да го направя. Не е станало. Мога да си изкарвам пари и нямам нужда да коментирам. Оставете ми личната сфера за мен”, каза още Дончева. 

Попитана как вижда края на политическата си кариера, тя каза, че иска да остави нещо, което няма как да бъде заличено. „Явно предстои да го направя, защото още не съм оставила тази значима следа”, завърши тя.

Източник: http://frognews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини