От х:

Днес в x:

Кола падна в напоителен канал, двама загинаха

Двама мъже са загинали, след като колата им е паднала в напоителен канал край пазарджишкото село Сестримо, съобщиха от Областната дирекция на МВР.
Сигналът за автомобил в пълноводния канал е бил подаден на телефон 112 в неделя преди обяд. На място са изпратени екипи на полицията в Пазарджик и Септември и аварийно-спасителен екип на пожарната и екип на "Спешна помощ". 

В колата са открити труповете на двама мъже. Единият мъж е от Пазарджик, а другият от село Сестримо на възраст около 40-45 години. Телата са извадени и са закарани за аутопсия в "Съдебна медицина" - Пазарджик. Най-вероятно мъжете са се удавили.

Аварийно-спасителният екип е извадил автомобила от канала, който идва от язовир "Белмекен" и е дълбок около 8 метра. 

Предполага се, че колата е изхвърчала в канала след пътен инцидент в нощните часове на събота срещу неделя. Все още не е ясно от какво е бил причинен той.

По случая има образувано досъдебно производство.

В началото на декември м.г. 20-годишен шофьор загина между пловдивските села Йоаким Груево и Кадиево, след като колата му падна в 7-метров напоителен канал. 24-годишият му спътник оцеля, след като успял да излезе от потъналия автомобил.
Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини