От х:

Днес в x:

Мартенско дърво украсиха в двора на училището в Радиево

Мартенско дърво украсиха в двора на ОУ "Христо Смирненски" в Радиево

Мартенско дърво украсиха децата от ОУ "Христо Смирненски" в димитровградското село Радиево. Като част от инициативите за посрещане на Баба Марта, учениците изработиха червено-бели символи и организираха изложба. Проявите включени в дейностите по интереси и целодневната организация на обучение, коментираха от ръководството на училището.

ОУ” Христо Смирненски” в Радиево  продължава да работи по проект „ Подобряване качеството на образованието чрез въвеждане на целодневната организация на учебния процес”.

В училището се обучават 139 ученици и 33 деца  в полудневна група детска градина. 60% от учениците са обхванати на целодневно обучение в 4 полуинтернатни групи/ 2 ПИГ в начален етап и 2 ПИГ в прогимназиален етап/. 

Уроците се провеждат и напълно обновени и ремонтирани класни стаи.  Тази учебна година бе обзаведена и класната стая на 1 клас, с която общо четири стаи, използвани за ПИГ са обзаведени  по проект„ Подобряване качеството на образованието чрез въвеждане на целодневната организация на учебния процес”.  Завърши ремонтирането на останалите класни стаи с монтаж на ламиниран паркет и обзавеждане чрез спечеления от училището проект от Национална програма” Модернизация на материалната база в училище”.

В училището бе открита и изложба, посветена на Баба Марта

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини