От х:

Днес в x:

Дъщеря разказа как е забременяла два пъти от баща си

Жена, която е била насилвана от баща си и дори му е родила бебе, разкри как започва да възстановява живота си, след като изродът е бил изпратен зад решетките. 26-годишната Холи Дейви от британското графство Есекс, е била сексуално тормозена и изнасилвана още от малко момиче от Пол Дейви, който дори и направил две бебета – първото тя изгубила вследствие на принудителен аборт в домашни условия.
Холи била отгледана от приемно семейство. Когато навършила 13 тя решила да открие биологичния си баща. Говорейки за първи път за изживяния кошмар след осъждането на баща й, госпожица Дейви казва, че „никога няма да преодолее“ това, което той й е причинил, открадвайки нейното детство. Дейви, която след кошмара става майка и на три дъщери, разкрива, че за сина й, който тя родила от кръвосмешението, се грижат социалните служби.

Кошмарът на Дейви започва, когато тя била на 13 и разбрала, че е осиновена. Тогава момичето решило да открие своя истински баща след кончината на биологичната й майка. Когато обаче с трепет сърцето тя пристигнала пред прага му през 2001 година, тя дори и не можела да подозира, че това нейно решение ще стане най-голямата грешка в живота й.

Баща и дъщеря прекарали цялата нощ говорейки си един за друг. В крайна сметка Пол поканил Холи да заживее с него. Той й казал, че не иска да я губи отново. „След тези думи почувствах, че аз принадлежа там и реших да се преместя в празната стая на тати“, спомня си младата жена.

Но докато момичето искало да изгради връзката между баща и дъщеря, Пол е имал нещо съвсем друго предвид. Само след няколко седмици той започнал да я тормози, като я обличал в булченска рокля и я обарвал. Два месеца по-късно Пол започнал да играе с дъщеря си на играта „мама и тате“. „Знаех, че е странно, но не исках да ядосвам баща си“, признава госпожица Дейви.

След това бащата поискал от дъщеря си да позира легнала на леглото за снимки. В същата нощ вратата на стаята й се отворила бавно. „Баща ми каза, че тази нощ ще спи тук, за да бъде с красивата си дъщеря. После започна да ме пипа. Аз му казах да спре и се опитах да го отблъсна, но той продължи да ме пипа“, спомня си Холи.

Не минало много време и Пол започнал да посещава по нощите стаята на Дейви всяка вечер. „Той ме наричаше „специалното ми момиче“, а аз лежах на леглото и се преструвах, че нищо не се случва“, разказва младата жена. За да е сигурен, че Холи няма да избяга, Пол я заключвал в дома си.

След месеци на изнасилвания Холи забременяла. За да я накара да пометне, баща й я принудил да изпие цяло шише джин и й направил аборт с игла за плетене. „Помня как кръвта ми се стичаше по краката. Сигурно баща ми се е изплашил, защото ме заведе в болница. Исках да крещя на сестрите: Баща ми причини това, но бях ужасена от възможните последствия“, разказва Холи.

На 15 години Дейви забременява втори път, но го скрива от баща си. Една вечер, за неин късмет, баща й бил заспал, а входната врата била оставена отключена и тя успяла да избяга.

Източник: Блиц

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини