От х:

Днес в x:

15 славейковци c максимален резултат от "Аз, природата и светът"

На церемония бяха отличени възпитаници на ОУ "П.Славейков", получили максимален брой точки в "Аз,природата и светът"

Грамоти и награди бяха връчени на славейковци, получили максимален брой от 50 точки в състезанието „Аз, природата и светът“. То бе организирано от Сдружението на българските начални учители и Министерството на образованието и науката.

15 от наградените ученици са от първи клас. От класа на Милка Запрянова са отличени Александра Маржунова, Даниел Вълев, Ивелина Иванова, Ирена Христова, Никол Андреева и Николай Маразов.

От паралелката с ръководител Яна Събева грамоти получиха Александра Мотинова, Вероника Павлова, Грейси Гочева, Калоян Стоименов, Светослав Атанасов.

Александра Александрова, Дейзи Георгиева, Евгени Гинчев и Теодора Хараланова са наградените деца от класа на Иванка Сусуркова.

50 точки са завоювали второкласниците Александрина Кузева и Йоанна Петкова с класен ръководител Петя Йорданова. При третите класове наградени са Даниел Йовчев, Диана Бобчева, Елица Карагьозова и Ивет Иванова, възпитаници на Милена Русева.

Божидара Жекова и Ванеса Петкова от класа на Маруся Димова също са сред отличените, както и Гергана Кръстева с класен ръковосдител Мариана Стефанова.

Награди има и за 6 деца от 4 клас - Алекс Димитров, Георги Маринов, Калоян Павлов и Мирослав Кръстев с ръководител Маргарита Стефанова и Лора Янкова и Теодора Тошкова от класа на Нели Василева.

Четири деца са финалисти, тъй като имат максимален брой точки от две състезания. Това са  Ивелина Иванова и Ирена Христова от І клас,Йоанна Петкова от ІІ клас и Ивет Иванова от ІІІ клас.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини