От х:

Днес в x:

Акция на Неделен пазар за фалшиви фактури

375 фалшиви фактури са конфискували икономическите полицаи след акция на Неделен пазар в Димитровград през почивните дни

375 фалшиви фактури са конфискували икономическите полицаи след акция на Неделен пазар в Димитровград през почивните дни. Проверени са трима мъже от Омуртаг, свързани с продажбата на документите с невярно съдържание.

Уличените са на възраст 38г, 32г и 36г, като последният е засечен да осъществява сделка с фалшива фактура.

На маса, която стопанисвал 36-годишният мъж са намерени документите с поставен върху тях печат на различни юридически лица, а също така фискално устройство и множество фискални бонове. Всичко е иззето с протокол за доброволно предаване. Образувана преписка в РУП-Димитровград.

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Се
    селянин
    2 0
    15:50, 26 яну 2015
    Най после се сетиха
  • 2
    Ре
    ред
    1 0
    18:55, 26 яну 2015
    не да ги извземат ами и да не ги задържа само за някъкви си 72 ч а на право на дело по бързата процедура и в белене поне за 10 г зад решедките.
  • 3
    Аз
    Аз
    3 0
    19:17, 26 яну 2015
    Тази далавера е от 100 години.Циганите са навсякъде из пазара и само викат фактури,фактури.Копуват и фирми и граждани.На въпроса ми,какво ще правят ако дойдат проверяващи от НАП,те отговарят,ами че те са с нас.И им вярвам щом толкова дълго спокойно и необезпокоявано продават фалшиви фактури.Кмете ,ти си на ход.
Последни новини