От х:

Днес в x:

Най-дългата прегръдка сътвориха в професионалната гимназия днес

Прегръдката отбелязаха днес учениците и учителите от ПГ „Проф. д-р Асен Златаров“, като се включиха в най-дългата прегръдка –„ прегръдка безкрайност“

Международния ден на прегръдката отбелязаха днес учениците и учителите от професионална гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“. Те се включиха в сътровяването на най-дългата прегръдка –„прегръдка безкрайност“, изобразявайки знака безкрайност.

„Преди две години също направихме „прегръдка безкрайност“, но тогава я посветихме на Деня на християнското семейство и младежта и Световния ден на поздрава, сподели председателят на Ученическия съвет в училището Красимира Иванова. -

Днешната инициатива е израз на сближаване, защото в момента се опитваме да градим общност между учениците и учителите от двете бивши професионални гимназии и днешният ден е добър повод, коментираха още от училището.

Представители на ученическия съвет разказаха на своите съученици историята и същността на този ден, пожелаха им да изразят чрез прегръдка най-искрените си чувства и радост към родители, приятели, близки и други хора.„Попийте хубавите емоции на днешния ден и освен да се прегръщате и повече се смейте!“ - алепилара още младите хора.

Участниците в инициативата направиха знака безкрайност

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини