От х:

Днес в x:

Хакери принудиха Мадона да пусне половината от албума си преждевременно (аудио)

Кралицата на попа Мадона постигна отчасти ефекта "Бионсе", след като изненадващо пусна в интернет цели шест песни от новия си албум, предвиден за издаване през пролетта 2015 г., пише британската преса. Rebel Heart сюрпризира приятно почитателите й, подобно на последния албум на колежката й Бионсе, който се появи без предупреждение миналия декември.

Причината обаче не е коледното й настроение - ранна версия на 13 песни от албума, включващ съвместната й работа с Ники Минаж, Дипло и Кание Уест, изтече онлайн миналата седмица. Певицата характеризира това като "артистично изнасилване" и "форма на тероризъм" и в отговор пусна 6 песни предварително в iTunes и други платформи за продажба на музика. "Бих предпочела феновете ми да чуят завършените версии на няколко песни, вместо онова, което обикаля мрежата", каза тя.

В интервю за "Гардиън" Мадона казва, че "живее в ужас" след случката, защото онлайн изплуват не само демо версии, а и нейни лични снимки. Тя смята, че в случая става дума за пробив в личния й компютър и че цялата развлекателна индустрия трябва да преосмисли начина, по който работи, особено на фона на киберскандала със "Сони".

Първият сингъл от 13-тия студиен албум на певицата, Living for Love, трябваше да се появи за Деня на свети Валентин. Останалите 5 песни, пуснати предварително, включват Devil Pray, Ghosttown, Unapologetic Bitch, Illuminat и Bitch I`m Madonna. Още музика ще излезе на 9 февруари, а целият албум се очаква през март 2015 г., съобщиха издателите й.

Източник: dnevnik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини