От х:

Днес в x:

Седем съвета за модерен външен вид през зимата

Шапки федора, тъмно червило и блестящ лак са сред основните зимни тенденции тази година.

Експерти от сайта за козметика Hairtrade.com споделиха своите седем любими тенденции тази зима с наближаването на по-студените месеци. "Зимата наближава и тази година има прекрасни тенденции, които са много лесни за следване. Тъмните устни отново се завръщат дръзко, тъмночервените и сивокафявите устни винаги правят впечатление. Страхотно е, че много известни жени показват есенен грим и прическа, от които можем да се вдъхновим", казва говорител на Hairtrade.com.

1. Шапки федора

Всеки обича да носи шапка през зимата, а модел, който гарантира, че ще ви е топло и ще изглеждате модерно едновременно, е шапката федора. Показвана от звезди като Кендъл Дженър и Черил Фернандес-Версини, шапката федора, съчетана с дълги къдрици изглежда страхотно. Ако косата ви е къса, не се паникьосвайте. Звезди като Виктория Бекъм съчетават зимна шапка с дължина на косата над рамото.

2. Тъмно червило

Тъмните устни винаги са модерни през есента и зимата и се съчетават добре с есенните цветове. Тъмночервено, тъмносиньо и сивокафяво червило в комбинация с жълтокафяви и бежови дрехи е идеално за празничния период.

3. Бляскави нокти

Ръцете може да са скрити под ръкавици в студените месеци, но това не означава, че не можем да издокараме ноктите си. Телесните цветове с малко блясък могат да издържат повече от месец. Използвайте първо основа, за да подготвите ноктите си, след това изберете телесния цвят, който предпочитате. Изберете блясък, за да добавите отгоре и завършете с още един слой за допълнителен блясък. След това използвайте LED или UV лампа, за да изсушите лака.

4. Къдрави кичури

Тази зима модерни са буйните къдрави кичури, показвани често от Ким Кардашиян и Блейк Лайвли. Те могат да бъдат постигнати с помощта на обикновена маша за къдрене и твърд спрей за коса.

5. Тъмни тонове

През зимата модерни са шоколадово кафявото, смолисто черното и платиненото. Червеното във всичките му нюанси е на мода тази Коледа, така че ако се чувствате достатъчно смели, променете външния си вид. Помнете да използвате шампоан за запазване на цвета след боядисване, за да не избледнее.

6. Опушени очи

Заедно със сезона на празниците идват и коледните партита, така че няма по-добър външен вид от драматични опушени очи за специален повод. Можете да прибавите малко блясък със златист нюанс на клепачите или в долната част на миглите.

7. Зимни грейки

Ако искате нещо различно от шапка тази зима, грейките за глава са страхотна алтернатива. Кокетните ленти за коса от изкуствена кожа са на мода и гарантират, че няма да останете незабелязани. 

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини