От х:

Днес в x:

Сладко танцуващо бебе се превърна в интернет звезда (видео)

Сладко танцуващо бебе се превърна в интернет звезда, след като видеоклипът с негово участие стана абсолютен хит в световната мрежа.

Може ли някой да устои на едно танцуващо бебе? Отговорът е ясен - никой! Знаят го както сценаристите на сериала Али Макбийл, така и авторите на реклама на минерална вода. Всичко обаче е много по-забавно, когато бебето е истинско и танцува на мелодията от поздравителна картичка.

Акадия Джемисън рязко спира в края на мелодията и започва отначало, когато тя зазвучи наново. Музикалната картичка е подарък от баба й, пише ТВ7.

Бебето Акадия сигурно ще допринесе за бум на продажбите на такива картички за предстоящите празници. Но животът не е само песни и танци, както ще ни покаже едно друго емоционално бебе, което също се превърна в интернет сензация.

Кой би предположил, че анимационният филм "Приключенията на катеричката" може да бъде токова сърцераздирателен. При това 3-годишната Реган Луфър не го гледа за първи път! Сцената в която бебе-пингвин се събира отново със семейството си изглежда я трогва до сълзи!

Няма как да не си припомним и реакцията на Мари Лару, която се разплаква всеки път, щом чуе своята майка да й пее приспивна песничка. И днес, една година по-късно майката твърди, че ситуацията не се е променила.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини