От х:

Днес в x:

Милко Багдасаров:Защото можем!

Милко Багдасаров

Заключително обръщение на Милко Багдасаров, водач на листата на коалиция „БСП – лява България”

В Кърджали няма да достига работната ръка и тук ще идват хора от други региони. Заплатите ще са над средните за страната и другите ще ни завиждат.

Децата ни ще растат силни, умни и добре образовани, а родителите им ще знаят, че

утрешният ден ще е по-добър от днес.

Вярвате ли?

Аз вярвам, защото знам, че заедно ще го направим. Доказахме, че мислим за хората. Гордея се с това, което направихме. Намалихме цената на тока, вдигнахме заплатите, спряхме увеличаването на възрастта за пенсиониране. За първи път от 5 години увеличихме парите за майчинство. Създадохме над 60 000 нови работни места. Не раздавахме постни пици, а вдигнахме пенсиите. Видя се, че можем.

Това беше само началото. Спря ни ДПС - нелоялен и некоректен партньор. Договори се да управлява заедно с ГЕРБ и постави личните си корпоративни интереси над интересите на избирателите. Увеличават тока, замразяват доходите, вдигат социалните осигуровки, спират парите за бедните. Готвят се да теглят многомилиардни заеми. Ще позволим ли да се върнат на власт? Забравихме ли кой караше хората да се самозапалват от глад и отчаяние?

Ние знаем как да решим проблемите на хората в Кърджали. Открихме прохода Маказа и дадохме нов хоризонт за нашия край. Кърджали вече не е това, което беше преди една година. Интересът е голям, десетки фирми са готови да строят тук фабрики и заводи, да създават нови работни места. Трябва да се възползваме! Да създадем условия Кърджали да се превърне от изостанал край в икономически двигател на България. Да създадем модерна промишлена зона, да построим замразения от ГЕРБ обходен път, да използваме европейските средства за нови преработвателни предприятия за земеделската продукция и така да гарантираме поминъка на хиляди стопани и по-високи цени за продукцията им. Да се превърнем във водещ туристически център на страната, защото имаме Перперикон, Татул и красивите язовири на Арда. Имаме „Водното огледало”. Имаме два и половина милиона туристи, минали през града ни за една година.

Това не са мечти, а реалност. Ние започнахме, искаме това да продължи. Другите обещаваха, ние строихме.

Горд съм, че съм водач на листата накоалиция „БСП – лява България”. Партията, която поставя интересите на народа и интересите на България над всичко друго.

Искам ВАШАТА подкрепа. Заради всички нас, заради децата ни, заради правото на достоен живот в справедлива държава.

Гласувайте на 5 октомври с номер 22 в бюлетината.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини