От х:

Днес в x:

Република БГ пред Хасковската река: Трябва повече да ценим природата

Найден Кирилов


Найден Кирилов, кандидат за народен представител за 43-то НС и водач на листа за 29 МИР, Хасково на ПП „Република Бг“ се срещна със симпатизанти и приятели на брега на Хасковската река, станала национално известна от песента „ Среща“ на легендарната музикална група „Щурците“. Найден Кирилов посочи, че реките и природните води у нас са източник на живот за хората от векове. Тяхното целенасочено управление е показател за екологичната култура на обществото ни. Водите на Република България са нейното ценно и непреходно богатство и тяхното съхраняване и опазване за поколенията са основна партийна грижа и отговорност на ПП „Република Бг“. Защитата на околната среда и икономическото развитие не си противоречат, а са свързани помежду си. Поради тази причина ние се застъпваме за пазарна икономика с екологична насоченост, подчертаха от партията.

Засега Република България не може да се откаже от ядрената енергия за производството на електричество. Тя има важна свързваща функция към нови щадящи климата и икономични енергийни носители, които са налични в достатъчно количество.

Ние считаме, че с пазарни икономически средства може да се води щадяща екологична политика. Зелената генеративна техника в бъдеще може да има важен принос както към осигуряването на хранителни продукти, така и към енергийното осигуряване. Прилагането на зелената генеративна техника за ефективно използване на суровини и осигуряване на суровини трябва да се стимулира от държавата.

Уважаеми Хасковлии, 25 години стигат, моля гласувайте с N 25 от интегралната бюлетина за 43-то Народно събрание на Република България.
Изборът на ПП „Република Бг“ е изборът на промяната за тебе!

Платен материал. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини